30-40 bin TL arası hazır sistem önerisi

MemedyG

Centipat
Daha fazla  
Aktif olarak laptop kullanıyorum fakat hem eskidiğinden hem de donanım yetersizliğinden kaynaklı çoğu oyunları akıcı oynayamıyorum. Bundan dolayı sistem yükseltme kararı aldım. 30-40 bin TL bandında hazir sistemler arıyorum, hem günlük hem de oyun oynamak icin (hikayeli ve MP)

PC hocası'nin videosunda bu sistemi gördüm. Su anlık aklımda bu sistem var. Hem sistem önerisi, hem de sistem hakkındaki fikirleriniz cok degerli. Simdiden teşekkür ederim.

Attığınız sistem çok fiyat performans öneririm 2K'da banamasın demez bir de yanına kalan parayla monitör çeker keyfine bakarsın.

SSD olarak G2 falan alırsın.
Kasa da P360A alıver. Bütçen 40 ise kullan tamamını. Bütçen artarsa 7900GRE bakarsın ya da soğutucu.
Özellikle ekran kartı, ramler, anakart vs. olarak bu fiyata alacağın 7800XT sistemlerden daha iyi olur bu attıklarım.

Ya hocam şimdi sistem süperde 7700 XT 2K'da üzmez bütçe artarsa tabii ki 7800 XT alsın fakat alırsa yanına 4K monitör almalı o kart 4K hak ediyor fakat yani bütçeyide çok zorlamaya gerek yok bunun monitörü var ekipmanı var belki parası çoktur belki de yoktur o yüzden bunları yazdım o attığı sistemde 2K'da üzmez yani.

7800XT alırsa 4K mı almalı? Kart 2k için canavar resmen ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…