30-40 bin TL arası klima önerisi

Emrecopur

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 30 ila 40 bin TL arasında bir klima arıyorum 18 24 BTU Fark etmez. Gaziantep de işinin ehli bir klimacı var mı temiz montaj vakum Yapan işini bilen bir usta var mı? Aklımdaki markalar Bosch Beko LG midea Airfel.
Yardımcı olursanız sevinirim bakır boru olmasını istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden 18.000 veya 24.000 BTU? Kullanılacak alan hakkında detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

Fikir olması açısından belirtmek istediğim hususlar var :
  • Kaira, Airfel, Bosch CL2000U modelleri Midea'ya ait Prime modelinin ta kendisi. Giriş seviyesinde sıklıkla önerilen cihazlardan. Kaira ve Airfel için servis hizmetini Daikin sağlamakta. Bosch'un da kendi servis ağı var zaten.
  • Midea ana markasından alınabilecek en uygun fiyatlı ürün Xtreme Save modelidir. Performans ve verimlilik olarak üstteki üç cihazdan da daha iyidir. Gaziantep'te belirttiğiniz şekilde hizmet almak için Nizip'teki bayi ile görüşmenizi öneririm. Bilgileri aşağıdaki bağlantıda mevcut.
FG Europe | Bayiler

Özellikle Nizip'teki bayi diyorum, çünkü diğer bayi ile ilgili problem yaşayan tüketiciler mevcut. Kısa bir araştırma ile sebebini öğrenebilirsiniz. Zaten bulunduğunuz ilde başka yetkili bayi de bulunmuyor.

Neden 18.000 veya 24.000 BTU? Kullanılacak alan hakkında detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

Fikir olması açısından belirtmek istediğim hususlar var:
  • Kaira, Airfel, Bosch CL2000u modelleri Midea'ya ait Prime modelinin ta kendisi. Giriş seviyesinde sıklıkla önerilen cihazlardan. Kaira ve Airfel için servis hizmetini daikin sağlamakta. Bosch'un da kendi servis ağı var zaten.
  • Midea ana markasından alınabilecek en uygun fiyatlı ürün Xtreme save modelidir. Performans ve verimlilik olarak üstteki üç cihazdan da daha iyidir. Gaziantep'te belirttiğiniz şekilde hizmet almak için Nizip'teki bayi ile görüşmenizi öneririm. Bilgileri aşağıdaki bağlantıda mevcut.
FG Europe | Bayiler

Özellikle Nizip'teki bayi diyorum, çünkü diğer bayi ile ilgili problem yaşayan tüketiciler mevcut. Kısa bir araştırma ile sebebini öğrenebilirsiniz. Zaten bulunduğunuz ilde başka yetkili bayi de bulunmuyor.

Çift cam balkon 25 M.2 veya 30 M.2 kare kadar alan hocam ayrı bir oda yaptık balkonu tam metrekaresini ölçemedim hocam almış iken 18 alalım istiyoruz aslında 24 çok abartılı olur balkon mutfağa da yakın olduğu için her yer kapalı iken orası da soğusun diye 24'lük düşündük 18 ideal gibi.

• Kaira, Airfel, Bosch CL2000u modelleri Midea'ya ait Prime modelinin ta kendisi. Giriş seviyesinde sıklıkla önerilen cihazlardan. Kaira ve Airfel için servis hizmetini daikin sağlamakta. Bosch'un da kendi servis ağı var zaten.
  • Midea ana markasından alınabilecek en uygun fiyatlı ürün Xtreme save modelidir. Performans ve verimlilik olarak üstteki üç cihazdan da daha iyidir. Gaziantep'te belirttiğiniz şekilde hizmet almak için Nizip'teki bayi ile görüşmenizi öneririm. Bilgileri aşağıdaki bağlantıda mevcut.
FG Europe | Bayiler

Hocam önerdiğiniz modelleri atarsanız sevinirim.

FG Europe | Bayiler

Hocam Bosch mağazasından diyelim CL2000 aldım kurulum için sizin tavsiye ettiğiniz arkadaşı mı aramalıyım yoksa Bosch servisi mi yönlendirir vakum işi korkutuyor beni yapmazlarsa sıkıntı olur.

Son düzenleme:
Çift cam balkon 25 M.2 veya 30 M.2 kare kadar alan hocam ayrı bir oda yaptık balkonu tam metrekaresini ölçemedim hocam almış iken 18 alalım istiyoruz aslında 24 çok abartılı olur balkon mutfağa da yakın olduğu için her yer kapalı iken orası da soğusun diye 24'lük düşündük 18 ideal gibi.

Hocam önerdiğiniz modelleri atarsanız sevinirim.

Hocam Bosch mağazasından diyelim CL2000 aldım kurulum için sizin tavsiye ettiğiniz arkadaşı mı aramalıyım yoksa Bosch servisi mi yönlendirir vakum işi korkutuyor beni yapmazlarsa sıkıntı olur.
Aslında 30 metrekareye kadar, yüksek kalorili 12.000 BTU cihazlar da ihtiyacı karşılayabilir fakat hem bütçe hem de bulunduğunuz bölgenin iklim koşulu dolayısıyla 18.000 BTU almanız daha iyi olacaktır.

Kaira'nın fiyatları şu an için yükselmiş durumda. Alternatif olarak Airfel LTXM50N 18000 BTU veya Bosch Climate CL2000U W 53 E 18.000 BTU modellerinden birini alabilirsiniz.

Kaira ya da Airfel alırsanız Daikin'i, Bosch içinse markanın kendi müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Benim size önerdiğim bayi Midea ana markası için geçerli. Midea marka ürün alırsanız Midea servisleri kurulum için gelir. Siz yine de metrekare, tavan yüksekliği, cam yüzey alanı, yalıtım, cephe, kişi sayısı, kat durumu (zemin - ara - çatı) gibi unsurları netleştirip söylediğim bayi ile görüşebilirsiniz.

Eğer içinize sinmeyen bir şey olursa ya da kararsız kalırsanız da mutlaka ama mutlaka Adem Helvacı Bey'e ulaşın. Kendisine İnceleriz.com Forum veya Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz.

Aslında 30 metrekareye kadar, yüksek kalorili 12.000 BTU cihazlar da ihtiyacı karşılayabilir fakat hem bütçe hem de bulunduğunuz bölgenin iklim koşulu dolayısıyla 18.000 BTU almanız daha iyi olacaktır.

Kaira'nın fiyatları şu an için yükselmiş durumda. Alternatif olarak Airfel ltxm50n 18000 BTU veya Bosch climate CL2000u W 53'e 18.000 BTU modellerinden birini alabilirsiniz.

Kaira ya da Airfel alırsanız Daikin'i, Bosch içinse markanın kendi müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Benim size önerdiğim bayi midea ana markası için geçerli. Midea marka ürün alırsanız midea servisleri kurulum için gelir. Siz yine de metrekare, tavan yüksekliği, cam yüzey alanı, yalıtım, cephe, kişi sayısı, kat durumu (zemin - ara - çatı) gibi unsurları netleştirip söylediğim bayi ile görüşebilirsiniz.

Eğer içinize sinmeyen bir şey olursa ya da kararsız kalırsanız da mutlaka ama mutlaka adem helvacı Bey'e ulaşın. Kendisine İnceleriz.com forum veya Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hocam adem abi ile de diyalogdayım aslında aklımızda Bosch marka var ama sorduğumuz mağazada da yokmuş internetten alışveriş de bana pek güvenli gelmiyor kargo hasarı veya başka bir sorun olursa diye çekiniyoruz ev göbek kat güney cephe hocam 4 kat.

Hocam adem abi ile de diyalogdayım aslında aklımızda Bosch marka var ama sorduğumuz mağazada da yokmuş internetten alışveriş de bana pek güvenli gelmiyor kargo hasarı veya başka bir sorun olursa diye çekiniyoruz ev göbek kat güney cephe hocam 4 kat.
Mağazalarda bulamayabilirsiniz, normal bir durum. İnternetten alabilirsiniz ama bazı kriterlere dikkat etmeniz gerekiyor. Mesela; güvenilir bir platform üzerinden almak, puanı yüksek satıcı seçmek, satıcı ve ürün yorumlarına dikkat etmek gibi.

İlla mağazadan almak isterseniz de Rota Klima önerebilirim. Markayı ilk defa duyuyor olabilirsiniz ama herhangi bir endişeniz olmasın. Örnekte verdiğim klimalar gibi bu marka da Midea üretimi cihazlar kullanıyor. Zaten Adem Bey ile de iletişim kurabilirseniz o da aynı markayı önerecektir ve iletişim bilgisi sağlayacaktır.

Mağazalarda bulamayabilirsiniz, normal bir durum. İnternetten alabilirsiniz ama bazı kriterlere dikkat etmeniz gerekiyor. Mesela; güvenilir bir platform üzerinden almak, puanı yüksek satıcı seçmek, satıcı ve ürün yorumlarına dikkat etmek gibi.

İlla mağazadan almak isterseniz de rota klima önerebilirim. Markayı ilk defa duyuyor olabilirsiniz ama herhangi bir endişeniz olmasın. Örnekte verdiğim klimalar gibi bu marka da midea üretimi cihazlar kullanıyor. Zaten adem bey ile de iletişim kurabilirseniz o da aynı markayı önerecektir ve iletişim bilgisi sağlayacaktır.

Teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı