30-40 bin TL arası laptop önerisi

Bütçe
30-40 bin TL

TerimistBirisi

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU 8GB Ram NVIDIA GeForce GT 630
Meslek
Öğrenci
Hayırlı günler bir laptop alacaktım. Çok oyun oynamayı planlamıyorum CS2 ve FM yeterli olur bir de dizi falan izlerim. Yani çok uçmak istemiyorum mümkünse 40 bine çıkmamak isterim birkaç laptop baktım ama piyasaya da çok hakim değilim. 4050'ler falan meşhur gibi gördüğüm kadarıyla. Şöyle öncelikle aklımdaki özelliklerden bahsedeyim dışarıdan sade şık görünsün istiyorum mümkünse Lenovo'larda falan böyle oluyor RTX 4000 serisi ve işlemci de Intel olsa şahane olur.

Hayırlı günler bir laptop alacaktım. Çok oyun oynamayı planlamıyorum CS2 ve FM yeterli olur bir de dizi falan izlerim. Yani çok uçmak istemiyorum mümkünse 40 bine çıkmamak isterim birkaç laptop baktım ama piyasaya da çok hakim değilim. 4050'ler falan meşhur gibi gördüğüm kadarıyla. Şöyle öncelikle aklımdaki özelliklerden bahsedeyim dışarıdan sade şık görünsün istiyorum mümkünse Lenovo'larda falan böyle oluyor RTX 4000 serisi ve işlemci de Intel olsa şahane olur.
oynattırmayacağı oyun yok reis

biraz aşıyor bütçeni ama değer sadece ssd 500 olması biraz üzüyor onun dışında güzel. ama ben senin yerinde olsam ikinci el temiz ürünlere bakarım...

Hocam 5060 en kötü haliyle bile daha iyi.

MSI Cyborg 15'te düşük W ekran kartı var ve ısınma sorunlu. Önce attığınız cihaza bakın sonra yorum yapın. ASUS TUF F16 daha iyi. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı