Ben gigabyte savunucusu değilim. Olana var derim olmayan yok. Manipülasyona gerek yok. EXPO yapmaya gerek yok diye bir şey yok. Saçmalamayın lütfen.Isınan islemci degil o kadar 700-1000TL'lik bir sivi sogutma ile cozulur. Islemci zaten 6000MHz destekliyor EXPO yapmaya gerek yok. Gigabyte'nin yazilimida mukemmel degil.
Ben Gigabyte savunucusu değilim. Olana var derim olmayan yok. Manipülasyona gerek yok. EXPO yapmaya gerek yok diye bir şey yok. Saçmalamayın lütfen.
Elektronik: Gigabyte B650M S2H 3499 TL
En ucuz AM5 b chipsetli anakart. Sık sık onerirken 3800-3900 bandindan bu fiyata dusmus. Tabii siradan orta seviye b chipsetli gibi ek slotlari yok ama yukseltme icin B chipsetli olmasi ise yarayabilir...www.technopat.net
Sizde olmamis olmasi böyle bir kronik sorunu olmadigi anlamina gelmiyor. B650 S2H sorunlu bir model.
Cogu sorunundan bahsedilmis bu konuda.
Bu iki sistem arasindan secim yapmaniz en iyisi olacaktir.
@Burak Karabal siz ne dusunuyorsunuz hocam.
@babylon anakartın sorunlu oldugunu gostermis olmama ragmen begenmedim atmanız guldurdu beni cidden. Gigabyte S2H anakart alinmaz. Attigim sistemlerde MSI Pro B650 anakart var ve daha uygun fiyatli.
Elektronik: Gigabyte B650M S2H 3499 TL
En ucuz AM5 b chipsetli anakart. Sık sık onerirken 3800-3900 bandindan bu fiyata dusmus. Tabii siradan orta seviye b chipsetli gibi ek slotlari yok ama yukseltme icin B chipsetli olmasi ise yarayabilir...www.technopat.net
Sizde olmamis olmasi böyle bir kronik sorunu olmadigi anlamina gelmiyor. B650 S2H sorunlu bir model.
Cogu sorunundan bahsedilmis bu konuda.
Bu iki sistem arasindan secim yapmaniz en iyisi olacaktir.
@Burak Karabal siz ne dusunuyorsunuz hocam.
@babylon anakartın sorunlu oldugunu gostermis olmama ragmen begenmedim atmanız guldurdu beni cidden. Gigabyte S2H anakart alinmaz. Attigim sistemlerde MSI Pro B650 anakart var ve daha uygun fiyatli.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Anakart: B650M-R
RAM: Lexar ares 6400 MHz CL32.
SSD: Lexar NM790.
PSU: 700 watt.
Bunu böyle almak daha iyi değil mi?
Amd ekran kartina bulasilmaz fazla para ver nvdia al ilerde pisman olursunAMD 7500F-GABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB-GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB-GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Anakartı B650M S2H yaparak alabilirsin. Ekran kartını 7700XT'ye düşürüp fiyat avantajı da elde edebilirsin. 7700XT yeterli zaten, 7800XT ise biraz show ancak güçlü kart, 5-6 sene tık demez götürür.
AMD ekran kartina bulasilmaz fazla para ver NVIDIA al ileride pişman olursun.