30-40 bin TL güncel DDR5 sistem önerisi

valla dostum bilmiyordum eski sistemim varken onu duzenli 5-6 ayda bir götürüyordum hem temizlik hem macun filan değiştiriyorlardı gerçi temizliğini yapıyordumda ben ama işte macun işleri filan tedirgin ediyor beni
Termal macununu yenilemezsen ve bu işlemciyi stok fanla kullanırsan biraz zor kullanırsın. Eğer yapmayı bilmiyorsan bilgisayarcıya götürmekten başka çaren yok

valla dostum bilmiyordum eski sistemim varken onu duzenli 5-6 ayda bir götürüyordum hem temizlik hem macun filan değiştiriyorlardı gerçi temizliğini yapıyordumda ben ama işte macun işleri filan tedirgin ediyor beni
Zor bir islem degil aslinda hocam. Islemcinin uzerine ince bir katman surmeniz lazim sadece.

Vallahi dostum bilmiyordum eski sistemim varken onu duzenli 5-6 ayda bir götürüyordum hem temizlik hem macun filan değiştiriyorlardı gerçi temizliğini yapıyordumda ben ama işte macun işleri filan tedirgin ediyor beni

Aslında çok kolay ama tabii bilmiyorsan bilgisayarcıya eletmen daha iyi. O işlemciyi stok fanla kullanmanı önermem attığım soğutucuyu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…