30-40 bin TL laptop önerisi

Bütçe
30-40 bin arası

SametBayrak

Femtopat
Daha fazla  
Render ve oyun(çok ağır olmayan CS tarzı oyunlar) için laptop bakıyorum. Bütçem 30-40 bin arası, en az 1TB olursa iyi olur. Normalde HP Victus bakıyordum ama o FPS düşmesi yiyormuş sanırım, limit olayı varmış. Başka neler önerebilirsiniz?

HP Victus 16 serisi. 4060'lı bir bilgisayar.,
Kimden duydunuz FPS düşmesini 6000 RPM'le fanmı döner laptopta klima gibi 4000 de çalıştırıyorlar genelde çok sesli değil ortalama diyebiliriz.
Power limit neyde varmış anlamadım ne demek istiyorsunuz.

Son düzenleme:
HP Victus 16 serisi. 4060'lı bir bilgisayar.
Normalde bende onlara bakıyodum ama forumda bazı kullanıcılar fps drop yediğini söylüyor, power limit varmış. Çok memnun kalanda gördüm kötüleyende.

HP Victus 16 serisi. 4060'lı bir bilgisayar.,
Kimden duydunuz FPS düşmesini 6000 RPM'le fanmı döner laptopta klima gibi 4000 de çalıştırıyorlar genelde çok sesli değil ortalama diyebiliriz.
Donanım arşivi forumda ruffian birkaç bilgisayar birden test yaptırmış orda gördüm

Ya bizzat ben kullandım aleti masaüstü 3060 Ti gücünde saf gücü var. Hiç sıkıntı yaşamadım ama limit olayı nedir bilmiyorum 30 FPS'e fişten çekince kilitlenme durumu mu?

Ya bizzat ben kullandım aleti masaüstü 3060 Ti gücünde saf gücü var. Hiç sıkıntı yaşamadım ama limit olayı nedir bilmiyorum 30 FPS'e fişten çekince kilitlenme durumu mu?
İşlemcinin kendini belli bi güçte sınırlaması. Bu yüzden oyunlarda anlık fps düşmeleri olabiliyomuş. Pek hakim değilim bende

En kötü alıp testlerinizi yapıp iade edersiniz bence pişman olmazsınız 4 saat aralıksız Rust oynadım drop yaşatmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı