30-40 bin TL laptop önerisi

NAVEAX

Hectopat
Yer
Çanakkale
SSD veya HDD modeli
1tb ve üstü
Laptoplar hakkında pek bir bilgim yok ama istediğim şeyler belli, kod için kullanacağım genelikle fakat arada oyunda oynarım diye düşünüyorum; oynayacağım oyunların çoğunluğu orta seviye ve düşük seviye PC'lerin çatığı oyunlar genelde.

RAM olarak 32 veya 64 GB tercih ediyorum 5-6 yıl kullanacağım için ve 16 GB bana yetmiyor anlamıyorum ama yetmiyor 32 GB min 64 tercih.

İşlemci Intel tarafı dışında istemiyorum 12. nesil altı olmasa iyi olur diye düşünüyorum hatta Core Ultra i9 i7 serisinden de olabilir laptop için.

Ekran kartı bilmiyorum, 3050-4050 üstü olsun iyi olur diye düşünüyorum.

Ekranı OLED isterdim fakat 30-40K'ya OLED ekranlı laptop zor çıkar, istediğim özeliklerle 2K veya 1080P'ye okeyim.

Depolama 1TB ve üstü olursa iyi olur.

Marka olarak MSI, ASUS ve Acer dışı istemiyorum hatta Acer'i de istemiyorum, ASUS ve MSI olsun istiyorum ama Acer'in laptoplarını öneren çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede kendinden 32GB ram gelen güzel cihaz yok. MSI ve asusunda bu bütçede iyi cihazları yok.

Bu bütçede kendinden 32 GB RAM gelen güzel cihaz yok. MSI ve ASUS'unda bu bütçede iyi cihazları yok.

Doğrudur da HP Victus almak istemiyır8'um Acer olsa daha iyiydide Acer'de AMD gibi göxüküyor ve 16 GB bunlar galiba bana 16 GB ister istemez yetmiyor.

Bu bütçede kendinden 32 GB RAM gelen güzel cihaz yok. MSI ve ASUS'unda bu bütçede iyi cihazları yok.

Peki yükseltsem sonradan nasıl olur çok sorun değil 4 5K üstüne çıkarım.

Doğrudur da HP Victus almak istemiyır8'um Acer olsa daha iyiydide Acer'de AMD gibi göxüküyor ve 16 GB bunlar galiba bana 16 GB ister istemez yetmiyor.

Peki yükseltsem sonradan nasıl olur çok sorun değil 4 5K üstüne çıkarım.

Evet sonradan RAM yükseltmesi yapabilirsiniz.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,803875233.html 2K panelli bu var işlemci performansı diğer Acer ile aynı sadece bu biraz daha verimli çalışıyor ve pil ömrü daha yüksek. 2K ile 4060 ben pek yakıştırmıyorum ama size kalmış.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı