30 - 40 bin TL laptop önerisi

Memo1234456

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, laptop almayı düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım. Önerebileceğiniz, kullandığınız laptop varsa önerebilir misiniz? Bütçe 30k 40k arası.
Kendim internetten araştırdığım kadarıyla HP Victus 16 S0035NT modeli var aklımda kullanan varsa önerir misiniz?

45k ya Dell Gaming G15 5530u modelini aldım 8 GB 4060 DDR6 ekran kartı, 1 TB SSD, 16 RAM, 13650HX i7 işlemci var kesinlikle tavsiye ederim vermişken 5bin TL daha ver, bundan al uzun süre işini görür gelecek nesil bilgisayarı. Tek eksisi şarj adaptörü tuğla gibi :D Ve senin attığın modelde amd ryzen işlemcisiyle karşılaştırma linkini de aşağıya atıyorm;

Son düzenleme:
45k ya Dell Gaming G15 5530u modelini aldım 8 GB 4060 DDR6 ekran kartı, 1 TB SSD, 16 RAM, 13650HX i7 işlemci var kesinlikle tavsiye ederim vermişken 5bin TL daha ver, bundan al uzun süre işini görür gelecek nesil bilgisayarı. Tek eksisi şarj adaptörü tuğla gibi :D ve senin attığın modelde AMD Ryzen işlemcisiyle karşılaştırma linkini de aşağıya atıyorum;

Dell mi? G15 mi? Hocam o markanın listelere sığmayan kronik sorunlarını duymayan kaldı mı? Bir siz kaldınız herhalde😀asla alınmaz özelliklede g16.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınır.

Bütçe biraz daha artarsa 7840HS daha sağlam bir işlemci

Merhaba arkadaşlar, laptop almayı düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım. Önerebileceğiniz, kullandığınız laptop varsa önerebilir misiniz? Bütçe 30k 40k arası.
Kendim internetten araştırdığım kadarıyla HP Victus 16 S0035NT modeli var aklımda kullanan varsa önerir misiniz?

Dell mi? G15 mi? Hocam o markanın listelere sığmayan kronik sorunlarını duymayan kaldı mı? Bir siz kaldınız herhalde😀asla alınmaz özelliklede g16.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alınır.

Hocam 2 nesil Dell kullanıcısıyım o sorunların hiç biriyle karşılaşmadım. Biraz kulaktan dolma bilgiler onlar :)

Alınır.

İyzico ile öderse %10 indirimli alır ayrıca en iyi tercih bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı