30-40 bin TL laptop onerisi

Bütçe
30-40k

HP Victus Gaming 16-r1056nt (9J258EA) Notebook i5 versiyonu

Acer Nitro 5 AN515-58-73T7 Notebook Linux ile geliyor ama Windows'a çevrilebilir.

Son düzenleme:

İlave 8 RAM şartsa SSD. Dengeli ürün.

HP Victus Gaming 16-r1056nt (9J258EA) Notebook i5 versiyonu

Acer Nitro 5 AN515-58-73T7 Notebook Linux ile geliyor ama Windows'a çevrilebilir.

Hocam HP Victus'un i5'li versiyonu(9J258EA) hakkinda internette herhangi bir degerlendirme veya HB gibi sitelerde değerlendirme goremedim. Herhangi bir kullanici degerlendirmesi var mi bu cihaz hakkinda?

İlave 8 RAM şartsa SSD. Dengeli ürün.
Hocam alacagim laptopu ayni zamanda okul icin de kullanacagim bu yuzden sarzi uzun giden bisey istiyorum.Attiginiz laptopun sarz suresi kotuymus degerlendirmelerden okuduguma gore.

Son düzenleme:
Hocam HP Victus'un i5'li versiyonu(9J258EA) hakkinda internette herhangi bir degerlendirme veya HB gibi sitelerde değerlendirme goremedim. Herhangi bir kullanici degerlendirmesi var mi bu cihaz hakkinda?

Hocam alacagim laptopu ayni zamanda okul icin de kullanacagim bu yuzden şarji uzun giden bir şey istiyorum. Attiginiz laptopun şarj suresi kotuymus degerlendirmelerden okuduguma gore.

Hocam Gaming laptopların geneli batarya olarak iyi değil zaten.

Hocam alacagim laptopu ayni zamanda okul icin de kullanacagim bu yuzden şarji uzun giden bir şey istiyorum. Attiginiz laptopun şarj suresi kotuymus degerlendirmelerden okuduguma gore.

Şarj konusu Windows tarafında pek iyi değil zaten. Giriş seviyesi Ultrabook lazım size. O da oyun performansı vermez. En fazla ThrottleStop ile güç moduna alır, Intel grafik kartı kullanır, parlaklık %50 ve belki klavye RGB kapatırsınız süre uzar. 60wh kesin bir şey diyemem. İyi bir powerbank ya da 100W adaptör zaten şarj edecektir. (bu üründe var mı bilmiyorum. Şarj esnasında oyun performansı vermez)

Şarj konusu Windows tarafında pek iyi değil zaten. Giriş seviyesi Ultrabook lazım size. O da oyun performansı vermez. En fazla ThrottleStop ile güç moduna alır, Intel grafik kartı kullanır, parlaklık %50 ve belki klavye RGB kapatırsınız süre uzar. 60wh kesin bir şey diyemem. İyi bir powerbank ya da 100W adaptör zaten şarj edecektir. (bu üründe var mı bilmiyorum. Şarj esnasında oyun performansı vermez)
Hocam ben bilgisayardan genellikle sarz halinde oyun oynayacagim.Sarz konusunda ise cok bir beklentim yok beni video izleme,excel,kodlama vb. islerde 3 saat civari goturmesi yeterli.Hp victus modelinin sarz performansi digerlerine kiyasla daha iyiymis duyduguma gore.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı