30-40 bin TL OLED monitör önerisi

Bütçe
30-40 bin TL

oosetoo

Hectopat
Dostlar herkese iyi sosyaller. OLED monitör almayı düşünüyorum. Nesil ve ürünler yenilendiği için konu açıp öneri almak istedim. Taksit imkanıyla 30-40k bütçem var. Sistemim 9070XT ve 7800x3D. Şu anki monitörüm 25' 1080p 240Hz. Çoğunlukla FPS oyunları CS2, PUBG ve Rocket League gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. AAA oyunlar çok oynamıyorum. Dizi, film gibi şeylerle de çok vakit geçiriyorum. 27 inç daha uygun diye düşündüm. Masa konumu pencere önünde ve güneş alan bir yer. Pencere yakınında yani monitörün üst arka tarafında ışık kaynağı var. Fakat genelde akşamüstü ve geceleri kullanıyorum. Ve çok parlak kullanmıyorum. Kullanış şeklim de bu olacak. Yine bir araştırma yaptım @bluerr hocam sizin önerilerinize de baktım. Aklımda önerilerinizle beraber bir liste var fakat 2K mı 4K mı almak lazım bilemedim. 28-30 2K vermektense 40k verip 4K almak daha mantıklı geliyor. Bir de 4K ürün alıp 2K olarak ayarlayıp kullansam FPS oyunları oynarken daha yüksek FPS alma adına nasıl olur? Aklımdaki ve forumdaki önerilere göre ürünler (link atamadım telefondan zor oluyor kusra bakmayın):
MSI M.27up 4K 240Hz şu an 43-44K ama 38k civarına düşebilir diye düşünüyorum. Öyleyse ilk tercih direkt.
MSI 273qp 2K 240Hz bu da 30k civarında fiyatı.
Bir de 2K olarak Dell AW2725D 2K 280Hz 27-28k fiyatı.
Aklımdakiler bunlar, her türlü öneri ve yardımınıza açığım. @DonVitoCarleone üstadım denk düştük bir konuda sen de ekran arıyormuşsun. Ne yapmaya karar verdin? @bluerr senin önerini de bekliyorum hocam, benim ihtiyacım için hangisi uygun olur sence?
Herkese iyi sosyaller. Şimdiden teşekkürler.

Hocam öncelikle teşekkürler. Fakat bu ürünün 2025 yılı sonuna doğru da devam eden siyah ekran sorunu diye yorumları var. Ve güncelleme yapmamışlar. Kronik olarak değerlendirilir mi bilmiyorum. O açıdan biraz korkutuyor yoksa hoşuma giden bir monitör.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı