Arkadaşlar ben bilgisayar içeriklerinden fazla anlamayan biriyim toplayamam o sebeble bana hazır sistem lazım. Gösterdiğim fiyat aralığında hazır sistem bakıyorum oynayacağım oyunlarda FPS düşmesi ve donma gibi sorunlar yaşamayacağım. Satın alacağım yerin veya sitenin güvenli olup olmadığını söylerseniz çok sevinirim.
Dostum bak sen de "olacak" diyorsun zaten. 16 GB çok rahat 3-4 sene götürür belki daha fazla. Yetmediği zaman da aynısından bir tane daha alıp yanına ekler 32 GB yapar. Basit bir işlem. Günümüz oyunları için 16 GB yeterli.
Dostum bak sen de "olacak" diyorsun zaten. 16 GB çok rahat 3-4 sene götürür belki daha fazla. Yetmediği zaman da aynısından bir tane daha alıp yanına ekler 32 GB yapar. Basit bir işlem. Günümüz oyunları için 16 GB yeterli.
Sisteme bayıldım ama darboğaz denen bir sıkıntı oluyormuş işlemcinin ve ekran kartının güç dengesizliğinden meydana gelen bir hata imiş bu sistemde bunu yaşamayacağım belli mi
Tekrar hatırlatıyorum anlamam bilgisayardan senin önerin üzerine satın alma yapacağım ve monitör kılavye de önerirmisin
NVIDIA linkini baktım çok güzel görünüyor ama RAM düşük geldi herhangi bir parça değişiminde sistemde bir.
Sisteme bayıldım ama darboğaz denen bir sıkıntı oluyormuş işlemcinin ve ekran kartının güç dengesizliğinden meydana gelen bir hata imiş bu sistemde bunu yaşamayacağım belli mi
Tekrar hatırlatıyorum anlamam bilgisayardan senin önerin üzerine satın alma yapacağım ve monitör klavye de önerir misin?