30-40 bin TL sistem önerisi

Hocam bütçe varken daha iyi bir sistem daha iyi olur bence.

Dostum atılan sistemlere monitör dahil değil bu arada onu unutma.

Yukarıdaki arkadaşın attığı R5 7600 & RTX 4070 Super sistem benim attığımdan daha iyi hocam ona bir göz atın.

RAM rander için arada kullanacaksa yetersiz ve sürekli oyun firmaları sistem gereksinimleri ile oynuyor sistem güzel ama ram yetersiz.

RAM rander için arada kullanacaksa yetersiz ve sürekli oyun firmaları sistem gereksinimleri ile oynuyor sistem güzel ama ram yetersiz.
Arkadaş render alacağım demiyor. Oyun oynamak için bir sistem istiyor. Çok isterse bütçesini biraz aşarak RAM'i 32 GB yapabilir.

Ne anlatıyorsun? Birçok oyun firması sistem gereksinimleri ile oynuyor yakında 16 GB yetersiz olacak.
Dostum bak sen de "olacak" diyorsun zaten. 16 GB çok rahat 3-4 sene götürür belki daha fazla. Yetmediği zaman da aynısından bir tane daha alıp yanına ekler 32 GB yapar. Basit bir işlem. Günümüz oyunları için 16 GB yeterli.

Güzel olabilir
Nvidia linkini baktım çok güzel görünüyor ama ram düşük geldi herhangi bir parça değişiminde sistemde bir
Sisteme bayıldım ama darboğaz denen bir sıkıntı oluyormuş işlemcinin ve ekran kartının güç dengesizliğinden meydana gelen bir hata imiş bu sistemde bunu yaşamayacağım belli mi
Tekrar hatırlatıyorum anlamam bilgisayardan senin önerin üzerine satın alma yapacağım ve monitör kılavye de önerirmisin

1 sene zor götürür bilmediğin çok belli.
Kral sakin, sistem gereksinimleri yetmeyince oyun oynanmıyor diye bir şey yok xD

Hazır sistemlerde darboğazla karşılaşman çok düşük ihtimal. Bunları hazırlayanlar onu göz önünde bulundurarak hazırlıyor zaten.

Hocam bütçe varken daha iyi bir sistem daha iyi olur bence.

Dostum atılan sistemlere monitör dahil değil bu arada onu unutma.
Evet monitör önerir misin bana klavye+mouse 3 ü için 15-20k gibi bir bütçe düşünüyorum herşeye açığım biraz paranın üstüne oturalım okadar çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…