30-40 bin TL sistem toplama önerisi

Bütçe
30.000-40.000

Yokoso Hysteria

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Belli bir bütçem var ve bu bütçede alabileceğimen iyi sistemi almak istiyorum. Birkaç yerden ayrı ayrı sistem baktım. Şu anlık gözüme ve bütçeme uygun gelen sistem bu linkteki sistem:
PLANET-STONE/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

3-4 parçasını değiştirdim ve fiyatı 36.000-37.000 lira civarına geliyor. Tek sorum bu sisteme güzel bir PSU göremedim. Sitede önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sisteme benziyor ancak SSD markası hakkında çok kötü yorum var emin miyiz?

XPG olarak degistirilebilir, size kalmis.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese iyi akşamlar. Belli bir bütçem var ve bu bütçede alabileceğimen iyi sistemi almak istiyorum. Birkaç yerden ayrı ayrı sistem baktım. Şu anlık gözüme ve bütçeme uygun gelen sistem bu linkteki sistem:
PLANET-STONE/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

3-4 parçasını değiştirdim ve fiyatı 36.000-37.000 lira civarına geliyor. Tek sorum bu sisteme güzel bir PSU göremedim. Sitede önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

42k verebilirsen en iyisi bu. 20gb vram daha çok geleceğe yönelik olur.

XPG olarak degistirilebilir, size kalmis.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım teşekkürler.

42K verebilirsen en iyisi bu. 20GB VRAM daha çok geleceğe yönelik olur.

42.000 de verilebilir ama bunların hepsini tek bir site üzerinden bulabilir miyiz bir de montaj konusunda kendime çok güvenmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı