Aynı bütçe içi Oppo modellerinden bir öneriniz var mı iyi performanslı?Honor 400 Pro S25 arttırsan Honor Magic7 Pro öneririm.
Aynı bütçe içi Oppo modellerinden bir öneriniz var mı iyi performanslı?
Oppo markasını önerir misiniz bir de.
Neden hocamOppo'dan uzak durun hocam.
Bir de honor 400 pro 512 gb modeline baktım fiyatı bütçeme uygun fakat max işletim sistemi nereye kadar güncelleme alıyor o yazmıyor. Android 15'le beraber geliyormuş, bildiğim kadarıyla şimdiki en üst işletim sistemi android 15 zaten fakat sonrasıda 16 17 civarlarına güncelleme alır mı o da önemli bir konuOppo'dan uzak durun hocam.
Neden hocam.
Bir de Honor 400 Pro 512 GB modeline baktım fiyatı bütçeme uygun fakat Max işletim sistemi nereye kadar güncelleme alıyor o yazmıyor. Android 15'le beraber geliyormuş, bildiğim kadarıyla şimdiki en üst işletim sistemi Android 15 zaten fakat sonrasıda 16 17 civarlarına güncelleme alır mı o da önemli bir konu.
Neden hocam.
Bir de Honor 400 Pro 512 GB modeline baktım fiyatı bütçeme uygun fakat Max işletim sistemi nereye kadar güncelleme alıyor o yazmıyor. Android 15'le beraber geliyormuş, bildiğim kadarıyla şimdiki en üst işletim sistemi Android 15 zaten fakat sonrasıda 16 17 civarlarına güncelleme alır mı o da önemli bir konu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.