30-40 bin TL telefon önerisi

Zakli

Centipat
Minimum 256 GB.

30-40k TL bandında (41k TL bile olmaması gerekiyor)

Alınabilecek oyun konusunda (PUBG, CoD Mobile vs.) Üzmeyecek.

Telefon önerileri istiyorum.

Performans olarak en iyi cihaz S25. 256 GB almak için bütçenizi bir tık arttırmanız gerekiyor.

Oppo'dan uzak durun hocam.
Neden hocam

Oppo'dan uzak durun hocam.
Bir de honor 400 pro 512 gb modeline baktım fiyatı bütçeme uygun fakat max işletim sistemi nereye kadar güncelleme alıyor o yazmıyor. Android 15'le beraber geliyormuş, bildiğim kadarıyla şimdiki en üst işletim sistemi android 15 zaten fakat sonrasıda 16 17 civarlarına güncelleme alır mı o da önemli bir konu

Son düzenleme:
Neden hocam.

Bir de Honor 400 Pro 512 GB modeline baktım fiyatı bütçeme uygun fakat Max işletim sistemi nereye kadar güncelleme alıyor o yazmıyor. Android 15'le beraber geliyormuş, bildiğim kadarıyla şimdiki en üst işletim sistemi Android 15 zaten fakat sonrasıda 16 17 civarlarına güncelleme alır mı o da önemli bir konu.

Türkiye 3 yıl Android güncellemesi var, yurt dışında 6 yıl.

Neden hocam.

Bir de Honor 400 Pro 512 GB modeline baktım fiyatı bütçeme uygun fakat Max işletim sistemi nereye kadar güncelleme alıyor o yazmıyor. Android 15'le beraber geliyormuş, bildiğim kadarıyla şimdiki en üst işletim sistemi Android 15 zaten fakat sonrasıda 16 17 civarlarına güncelleme alır mı o da önemli bir konu.

Alır hocam kaliteli bir telefondur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı