30-40 bin TL telefon önerisi

matrixyz

Decapat
A21s kullanıyordum bugün telefon ekranım kırıldı, tamirci tekrar tamir olamayacagını söyledi 5-6 senedir kullanıyordum gene uzun ömürlü gidecek bir telefon önerisi olan var mı? Aklımda iPhone 13 var, sizce alınır mı? Daha önce hiç iPhone kullanmadım ya da uygun fiyatlı 30 40 bin lira bandında telefon önerir misiniz? Herhalde 30 bin lira altı da kaliteli telefon yoktur zaten. :/

13 4 yıllık telefon. Aldığınız gibi ömründen 4 yıl gitmiş olarak kullanacaksınız. 2 yıl kullansanız 6 yıl kullanmış gibi oluyorsunuz.
14T Pro veya S24 Plus iyi olur.

iPhone 13, 30.000 TL altı fiyatlarla Türkiye'de bulabileceğiniz sağlam bir seçenek. Apple'ın iOS ekosistemine geçiş yapmak isteyenler için ideal; uzun yazılım desteği ve güvenilirliğiyle yıllarca sorunsuz kullanabileceğiniz bir telefon. 128 GB modeli, sosyal medya ve günlük kullanım için yeterli depolama sunuyor. Alternatif olarak, Xiaomi 13T de fiyat/performans açısından güçlü bir rakip. Leica işbirliğiyle geliştirilmiş kamerası, büyük ekranı ve yüksek pil kapasitesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca, IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olması, uzun ömürlü kullanım için avantaj sağlıyor. Eğer Android ekosistemine geçiş yapmak isterseniz, Samsung Galaxy S24 serisi de iyi bir seçenek. Yüksek ekran kalitesi, güçlü işlemcisi ve uzun yazılım desteği ile öne çıkıyor. Ancak fiyatları iPhone 13'e göre biraz daha yüksek olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı