30-40 bin TL telefon önerisi

Bütçe
30-40k

Stormweaver

Hectopat
Yer
Kırıkkale
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Tuf Gaming B650M-E Wİ-Fİ
İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X
Ekran Kartı: Asus Prime RTX 5070
SSD: Kioxia Excaria Pro
RAM: Kingston Beast Black 32gb (16*2) 5600mhz
Kasa: MSI MAG 120A
Psu: MSI MAG A750GL
Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit
Üç adet telefon arasında kaldım: S24, S25 FE ve iPhone 16e. Kullanım amacım günlük kullanım ve Instagram; telefonda oyun oynayan birisi değilim. En fazla oynadığım oyun Clash Royale, öyle düşünün. Kamera benim için önemli değil; saf performans sunacak ve beni uzun yıllar götürecek bir telefon arıyorum. Normalde iPhone bakmayacaktım fakat çevremdeki herkes uzun süre dayandığını söylüyor. Sizce hangisi daha mantıklı?

Ek olarak bu adaptörü alacağım. Her iyi markanın adaptörüne para harcamak istemiyorum; bu iyi midir?

@Stormweaver Şunu söyleyeyim ben S23 FE S24 FE S25 FE her nesil kullandım lakin 24 ten sonrası pil konusunda kötüleşti bence 16e alman daha iyi olur diyeceğim ama ekran küçük eksi olarak bunlar var ayrıca kamera tek kamera.

@Stormweaver Honorlara gireceksen S25 FE al geç.
S24 ve 16e boyutları daha çok hoşuma gidiyor S25 fe daha ağır ve büyük ama s24 göre işlemcisi daha iyi çok kararsız kaldım.
Ayrıca kamera neredeyse hiç kullanmıyorum fotoğraf çekinme alışkanlığım yoktur yani pek umrumda değil kamerası.

@Stormweaver şunu söyleyeyim işlemci konusuna gireceksen 16e alır 2400 Exynos pil sömürüyor Apple da yiyor pil ama dengeli şunu önermek durumunda kalacağım bütçe S25 veya düz 16 yetiyorsa onu al yetmiyorsa 16e al geç.
İphone 16e zor çıkıyorum hocam. büyük ihtimalle s24 veya 16e alacağım zorlamazsa 16e

iPhone 16e fiyatına S24+ varken ona neden bakmadınız? Üçü arasından S25 FE öneririm ancak RAM farkından dolayı S24+'ın daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. 60Hz ekran , tek kameralı, ayrıca devasa çentiği ve ekran çerçeve oranıyla iPhone 16e'yi bu modeller arasından tercih etmezdim.

Honor 400 Pro.
https://www.hepsiburada.com/honor-4... [USER=796015]@XPlasma[/USER]
Honor 400 Pro alırsa yanında 100W adaptör ile geldiğinden mantıklı olur aslında.

Güncelleme desteği sorun yaratıyor. 3 sene güncelleme alacakmış.
3 sene güncelleme desteği alsa da uygulama destekleri uzun bir süre devam ettiğinden bittikten sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. Yine de size kalmış.

iPhone 16e fiyatına S24+ varken ona neden bakmadınız? Üçü arasından S25 FE öneririm ancak RAM farkından dolayı S24+'ın daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. 60Hz ekran , tek kameralı, ayrıca devasa çentiği ve ekran çerçeve oranıyla iPhone 16e'yi bu modeller arasından tercih etmezdim.

Honor 400 Pro alırsa yanında 100W adaptör ile geldiğinden mantıklı olur aslında.

3 sene güncelleme desteği alsa da uygulama destekleri uzun bir süre devam ettiğinden bittikten sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. Yine de size kalmış.
Hiç fark etmemişim hocam s24+ teşekkür ederim evet 16e'den daha mantıklı
Honor 400 Pro düşünüyordum fakat 3 sene güncelleme düşündürmüştü onuda araştırırım teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı