30-40 bin TL'ye Adobe programları için sistem önerisi

wiliamm

Centipat
Daha fazla  
Mac ile aram pek iyi olmadığı için Windows kullanmak istiyorum, biliyorum Mac'in daha iyi olduğunu biliyorum fakat Windows'tan yanayım, bana önerebileceğiniz cok fazla kasma yaşamiyacağım bir dizüstü bilgiyar, yaklaşık 30k ya kadar bütçem var. Max 40k.

Bütçe şansınız olursa sağlam ürün. OLED avantajlı. Bir ihtimal RAM lehimli olduğu için büyük projelerde After Effects sorun yaşayabilirsiniz.

Kaynak ve detaylar https://www.technopat.net/sosyal/konu/kaliteli-laptop-oenerisi.3598039/

After effects kullanmıyorum, Photoshop, ıllustrator kullanıyorum başka önerebileceğiniz bilindik markaların laptopları

After Effects kullanmıyorum, Photoshop, Illustrator kullanıyorum başka önerebileceğiniz bilindik markaların laptopları.

%100 DCI-P3 olup dahili GPU olan en iyi model o. Aero hiç duymadınız mı? Bütçeniz içinde bir nimet bence. 45W 4050 olsa bile. En fazla %100 sRGB bir oyun bilgisayarı bulursunuz.
Fiyat bandında bildiğim iyi ekranlı bu ürün var. Kronik sorun vs var mı bilmiyorum. Araştırmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…