30-40 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
30.000-40.000

AliSmnl

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
İşsizim
Merhaba, 30-40 bin TL fiyat bandında oyun için laptop bakıyorum fakat çok arada kaldım. ASUS TUF, MSI Katana, Acer Nitro, HP Victus, Casper Excalibur bilgisayarlarına baktım ama bir türlü karar veremedim. Başta RTX 4060'lı bir sistem bakıyordum ama sonrasında 4070 ile karşılaştırmasına baktım aradaki performans farkı çok olmasa da sıcaklık konusunda 4070 daha az ısınıyor diye yorumladım ondan dolayı karar veremiyorum. Ne kadar uzun ömürlü olursa benim için daha iyi. Sizlerin de fikrinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

İyi geceler hocam bence bütçenizin üstüne 10k daha ekleyip https://www.akakce.com/laptop-noteb...-ssd-15-6-fhd-144hz-dos-fiyati,582546408.html bunu alabilirsiniz ama illa 30-40k arası diyorsanız https://www.akakce.com/laptop-noteb...-freedos-15-6-fhd-144hz-fiyati,620797434.html bunu alabilirsiniz.

Hocam öncelikle ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim. İlk attığınız 51 bin olan gerçekten güzel gibi gözüküyor fakat üstüne 10 bin ekleyebileceğimi sanmıyorum. İkinci attığınızda ise ekran kartı 45W, sizce sıkıntı olmaz mı?

Hocam öncelikle ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim. İlk attığınız 51 bin olan gerçekten güzel gibi gözüküyor fakat üstüne 10 bin ekleyebileceğimi sanmıyorum. İkinci attığınızda ise ekran kartı 45W, sizce sıkıntı olmaz mı?

Hocam bence olmaz ama siz bilirsiniz.

Olmaz mi tabii ki de olur. Mesela 4070 45w bir cihaz olsun 4060 100w ile ayni performansi verecektir. Belki de daha kotusu.

@Artoria Pendragon @484334 ben bu butce bandinda pek cihaz bilmiyorum yardimci olabilir misiniz?

Hocam yorumlarınız için teşekkürler sanırım bu fiyat bandında 4070 alamıyorum sağlık olsun, attığınız laptoplar güzel gözüküyor ben laptopta Intel'i tercih ediyorum HP Victus'un Intel işlemcili olanına bir bakayım, Lenovo markasına arkadaşımdan dolayı biraz ön yargılıyım. Kardeşim de HP Pavilion 1050 i7 7.nesil kullanıyor hala gideri var laptopun ondan dolayı HP markasına iyi gözle bakıyorum. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

Olmaz mi tabii ki de olur. Mesela 4070 45W bir cihaz olsun 4060 100W ile ayni performansi verecektir. Belki de daha kotusu.

@Artoria Pendragon @484334 ben bu bütçe bandinda pek cihaz bilmiyorum yardimci olabilir misiniz?

Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi watt önemli gerçekten.

İyi akşamlar, 30-45 bin TL arası laptop bakıyorum da kronik sorunu olmayan beni uğraştırmayacak bir laptop. Online almak istemediğimden mağazadan alacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu laptoplar nasıldır acaba?

@Artoria Pendragon hocam bu fiyatta rakipsiz bence. Sizce nasıldır?

Hocam doğrudur fiyatı çok güzel fakat ben Online almak istemiyorum güven açısından ne kadar güvenli dense de yüz yüze her zaman daha iyi oluyor benim için. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı