semih3rnandez
Femtopat
Daha fazla
Acer markalı su bile alma. Acer'in kasası dandik ve parçaları kalitesiz. Ekrandan istediğini alamazsın. Attığın laptop gayet iyi.Merhaba. Ben makine öğrencisiyim hem çizim uygulamaları AutoCAD vb. hem de oyun oynamak için 30-40k bandında laptop arıyorum. Öncelik markalarım:
ASUS-MSI-HP-Lenovo
İşlemcisi Intel olursa daha iyi olur.
Aklimda bu var ama PTT AVM olması ve hiç değerlendirmesi olmaması beni korkuttu.PTTAVM: Asus TUF Gaming FA507NVR-LP004 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop
Asus TUF Gaming FA507NVR-LP004 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptopwww.pttavm.com
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...44hz-fhd-freedos-laptop-fiyati,792673346.html iGPU yok pil ömrü çok kısa.
Acer markalı su bile alma. Acer'in kasası dandik ve parçaları kalitesiz. Ekrandan istediğini alamazsın. Attığın laptop gayet iyi.
Ama ptt avm den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve ürünün değerlendirmesi hiç yok bu nedenle güvenemiyorumAcer markalı su bile alma. Acer'in kasası dandik ve parçaları kalitesiz. Ekrandan istediğini alamazsın. Attığın laptop gayet iyi.
Lenovo modeli iyi sadece.
Isınma sorunlu soba ASUS mu iyi?
Ama PTT AVM'den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve ürünün değerlendirmesi hiç yok bu nedenle güvenemiyorum
Bu kasa ASUS'u daha önce kullandım. Gayet iyiydi. Kasa kalitesi çok iyi ve ısınma sorunu bulunmuyordu. Sobayı abartı buldum. Acer markasının herhangi bir laptopunu test etmenizi öneririm.
Ama PTT AVM'den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve ürünün değerlendirmesi hiç yok bu nedenle güvenemiyorum
Satıcı güvensiz, site güvensiz, laptop güvensiz. Nereden tutsanız elinizde kalıyor.
30W da 95 derece gören ASUS mu iyi? Acer model 50W da 90 derece görüyor üstüne Acer modeldeki işlemci daha güçlü.
Aynı modeli Trendyol ve Hepsiburada üzerinden araştır ve yorumlarına oradan girip bakabilirsin. PttAVM güvenilirdir. PTT ne kadar sorun olabilir ki?
İşlemci ve ekran kartı demiyorum hocam fark ettiyseniz. Daha donanıma girmeden problem başlıyor. Plastik, gıcırdayan ve oynayan bir kasa sizi çok memnun eder mi? Ekran ve menteşesi tam bir rezalet. Kapanması için hafif eğdirmeniz yeterli. Zaten tutmadığı için aşağı düşüyor.