30 - 40 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
30-40K

903513

Femtopat
Herkese merhaba, öncelikle 30-40 bin TL civarı bütçem var. %30 hikayeli %70 CS gibi işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum bu yüzden işlemci bir tık daha önemli benim için. Hazır sistemler mantıklı mıdır? Mantıklıysa yönlendirebileceğiniz yerler var mıdır? Toplama yap derseniz de önerilerinize açığım lakin ekran kartı olarak NVIDIA tercih ediyorum uygulamasından kaynaklı. Bana yardımcı olabilecek dostlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, öncelikle 30-40 bin TL civarı bütçem var. %30 hikayeli %70 CS gibi işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum bu yüzden işlemci bir tık daha önemli benim için. Hazır sistemler mantıklı mıdır? Mantıklıysa yönlendirebileceğiniz yerler var mıdır? Toplama yap derseniz de önerilerinize açığım lakin ekran kartı olarak NVIDIA tercih ediyorum uygulamasından kaynaklı. Bana yardımcı olabilecek dostlara şimdiden teşekkür ediyorum.

AMD yönel.

AMD yönel.
Peki hocam, dediğiniz gibi AMD yönelsem böyle bir sistem için ileriye dönük olarak 16 GB ram ve sıvı soğutma olmadan bu iş yürüyebilir mi yoksa bütçeyi zorla bunları ekle der misin? Baktım sıvı soğutma seçeneğini göremedim ama...

Peki hocam, dediğiniz gibi AMD yönelsem böyle bir sistem için ileriye dönük olarak 16 GB RAM ve sıvı soğutma olmadan bu iş yürüyebilir mi yoksa bütçeyi zorla bunları ekle der misin? Baktım sıvı soğutma seçeneğini göremedim ama...

RAM ileride 32 yaparsın 16 günümüzde yetmiyor diyebilirim ama sıvı soğutma alma gereksiz.
Soğutucu almanı öneririm kule tipi.

RAM ileride 32 yaparsın 16 günümüzde yetmiyor diyebilirim ama sıvı soğutma alma gereksiz.
Soğutucu almanı öneririm kule tipi.
Anladım, lakin gönderdiğiniz linkte soğutucu değişimi yapılamıyor onu nasıl çözerim bir fikriniz var mı ? Yoksa tek tek parça fiyatlarına baktım ve bu şekilde hazır sistem yaklaşık 5-6 bin tl daha ucuza geliyor sanırım bu şekilde bir sipariş vereceğim ama soğutucu olayını kavrayamadım bir türlü, yükseltme seçeneğini sunmuyor.

Anladım, lakin gönderdiğiniz linkte soğutucu değişimi yapılamıyor onu nasıl çözerim bir fikriniz var mı? Yoksa tek tek parça fiyatlarına baktım ve bu şekilde hazır sistem yaklaşık 5-6 bin TL daha ucuza geliyor sanırım bu şekilde bir sipariş vereceğim ama soğutucu olayını kavrayamadım bir türlü, yükseltme seçeneğini sunmuyor.

Hazır sistemi sipariş verip soğutucu ayrı tek olarak alsan daha iyi olur. Seçenekler de sunmuyorlar.
Hazır sistem de bu soğutucu geliyor bunu dene eğer ısınırsa dediğimi alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı