Cihan0600 Kilopat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1 19 Mayıs 2025 #1 Merhaba, 30-40 bin TL arası bir sistem almayı düşünüyorum. CS2 Cyberpunk RDR gibi oyunlarda üzmeyecek ve ileriye dönük bir bir sistem önerir misiniz?
Merhaba, 30-40 bin TL arası bir sistem almayı düşünüyorum. CS2 Cyberpunk RDR gibi oyunlarda üzmeyecek ve ileriye dönük bir bir sistem önerir misiniz?
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 19 Mayıs 2025 #2 Cihan0600 dedi: Merhaba, 30-40 bin TL arası bir sistem almayı düşünüyorum. CS2 Cyberpunk RDR gibi oyunlarda üzmeyecek ve ileriye dönük bir bir sistem önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... biraz bekleyebileceksen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu sistem gibi bekleyebilirsin
Cihan0600 dedi: Merhaba, 30-40 bin TL arası bir sistem almayı düşünüyorum. CS2 Cyberpunk RDR gibi oyunlarda üzmeyecek ve ileriye dönük bir bir sistem önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... biraz bekleyebileceksen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu sistem gibi bekleyebilirsin