30-40 bin TL'ye sistem toplanmalı mı yoksa bekleyip daha iyisi mi toplanmalı?

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba, bütçem 30-40 bin TL. Fiyatlar artarsa vs. yine hallederim. Şu an GTX 1650, i5 9400, 16 GB RAM var, bana yetiyor. CS2, Valorant vb. oynuyorum. RDR2'ye de başladım, pek bir kasma yok. Yani memnunum şu anlık. Fiyatlar artar diye hemen alınır mı? Yoksa iyice bekleyip daha iyisini mi toplamalıyım? Dediğim gibi bütçe konusunda pek sıkıntı çekmem.

Fırsat hazır sistem bekleyebilirsin. Şu anda nedense düşük veya orta bütçede aman aman F/P bir sistem yok.

Reis, NVIDIA'da 4070 veya 4070 Super'lı bir sistem toplayabiliyorsan al. 5000 serisi de çıkacak, demek istediğim şu: VRAM'i yüksek, en az 12 GB olsun ki paranın en azından hakkını versin. 8 GB VRAM'le Forza 5'i ultra ayarlarda bile oynayamazsın.

AMD ekran kartı alma; her driver güncellemesinde stuttering (takılma) oluyor, yani biraz sıkıntılı. Hâlâ sorun yaşayanlar var. Ama işlemciyi AMD alabilirsin, işlemcide başarılılar. İşlemciyi de ileride X3D'li bir modele geçersin, paranın hakkını verir yani.

Neden AMD ekran kartı almayacakmış pardon? Sizin burada fanboyluk yaptığınız acayip belli sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…