Evet arkadaşlar, biraz sıradan olacak konu başlığı fakat her kafadan bir ses çıkıyor kaba bir tabirle. Şimdi üniversite tercihi vereceğim bu yıl bölüm olarak yazılım gelsin veya gelmesin üniversitede yazılımla uğraşacağım ve oyun da oynuyorum bir espor geçmişim var. Size danışmak istediğim konu ise hem Gaming kısmında hem yazılımla alakalı olan işlemci vs. kısmında diğer tüm özellikleriyle beraber beni pişman etmeyecek başımı ağrıtmayacak bir laptop önerisi istiyorum. Nedeniyle beraber önerdiğiniz laptopu yazarsanız minnetar olurum. Aklımda olan laptop: https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-7z4m8ea-pm-HBC00004IVOZY
HP Victus'larda söyleninlere göre bir sensör sorunu varmış ve ekran kararma sorunları vs. bunlar bu attığım PC'de mevcut mu? Veya devam eden sorunlar var mı bildiğiniz merak ediyorum bu arada öğlen baktım 36.500'dü fiyatı şu an 39 küsur olmuş ne alakaysa. Bütçem ise 30-40 bin arası.
3-4 saat dayanır düşük ayarlarda, 90 Wh bataryaya sahip. 60 Wh bataryalı 7435HS işlemcili LOQ cihazlar 2-3 saat dayanabiliyorsa bu 3-4 saatten fazla bile dayanabilir.
3-4 saat dayanır düşük ayarlarda, 90 wh bataryaya sahip. 60 wh bataryalı 7435HS işlemcili LOQ cihazlar 2-3 saat dayanabiliyorsa bu 3-4 saatten fazla bile dayanabilir.
Hocam NVIDIA'nin sitesinde GPU bostayken 35 watt cekiyor yazmislar ama o bilgi yanlış demek ki. Ayrica pil omrunun yaninda pil cok daha hizli eskiyecek ve laptop surekli sıcak olacagindan fanlar hep calisacak.
Bu laptopun 7735HS olani vardi o da benzer fiyattaydi ama stoklari bitmis galiba bulamadim internette.