30 - 40 TL Mousepad Önerisi

ernblkn15 Sahte olma olasılığı çok yüksek o ürünün. Aliexpress'den alıp N11'de satıyorlar. Arkadışımda da var. Ve sahte :(
Şimdi güzel kardeşim ben burada orjinal dedim mi? Sadece memnunum dedim. Eğer orjinal ürün istiyorsanız ve paranız varsa buyurun alın, ben kendime yetecek bir segmentte ürün aldım ve kullanıyorum memnunum. Size de tavsiye ettim, beğenip beğenmemeniz size kalmış ki tahminimce 3-40 lira segmentinde kauçuk ve orjinal bir ürün bulmanız imkansız, yurt dışında bulabilirsiniz fakat Türkiye de yaşıyoruz burası bir gerçek.

Şimdi güzel kardeşim ben burada orjinal dedim mi? Sadece memnunum dedim. Eğer orjinal ürün istiyorsanız ve paranız varsa buyurun alın, ben kendime yetecek bir segmentte ürün aldım ve kullanıyorum memnunum. Size de tavsiye ettim, beğenip beğenmemeniz size kalmış ki tahminimce 3-40 lira segmentinde kauçuk ve orjinal bir ürün bulmanız imkansız, yurt dışında bulabilirsiniz fakat Türkiye de yaşıyoruz burası bir gerçek.
Qck Mini 35 TL yalnız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı