30 - 40 TL Mousepad Önerisi

MutluEgemen

Kilopat
Daha fazla  
Genellikle Rainbow Six: Siege ve Counter Strike : Global Offensive oynuyorum. G300S kullanıyorum.

ernblkn15 Sahte olma olasılığı çok yüksek o ürünün. Aliexpress'den alıp N11'de satıyorlar. Arkadışımda da var. Ve sahte
Zaten Razer desenli yazmışlar sahte yani. Şu anda kullanıyorum gayet memnunum. Yüzeyi dokusu vs. o konulara takılmadığım için aldım. Alınabilir bir ürün.

ernblkn15 Sahte olma olasılığı çok yüksek o ürünün. Aliexpress'den alıp N11'de satıyorlar. Arkadışımda da var. Ve sahte
Şimdi güzel kardeşim ben burada orjinal dedim mi? Sadece memnunum dedim. Eğer orjinal ürün istiyorsanız ve paranız varsa buyurun alın, ben kendime yetecek bir segmentte ürün aldım ve kullanıyorum memnunum. Size de tavsiye ettim, beğenip beğenmemeniz size kalmış ki tahminimce 3-40 lira segmentinde kauçuk ve orjinal bir ürün bulmanız imkansız, yurt dışında bulabilirsiniz fakat Türkiye de yaşıyoruz burası bir gerçek.

Qck Mini 35 TL yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…