30-40k PC toplama

Bütçe
45000

Tümerkan61

Centipat
Daha fazla  
Piyasadaki yüksek sistem gerektiren oyunları oynatabilen (örneğin: RDR2) acaba şu oyunu kaldırır mı? Düşük FPS mi olur derdi olmayan bir PC sahibi olmak istiyorum. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
45k yazilmis.

NZXT C750 Gold NP-C750M-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Fiyat 47.000

45k yazilmis.

Cevapladığın için teşekkür ederim de internette bi sayfa var darboğaz hesaplıyor bana önerdiğin işlemci o sitede çıkmıyor bende 7600 ile 4070 ti darboğaz olur mu diye baktım %19 darboğaz gösteriyor doğru bir bilgi mi ondan da emin değişim de benim darboğaz konusunda yaram var da şu anki pc mde valorantta fps drop yiyorum :)

Cevapladığın için teşekkür ederim de internette bi sayfa var darboğaz hesaplıyor bana önerdiğin işlemci o sitede çıkmıyor bende 7600 ile 4070 ti darboğaz olur mu diye baktım %19 darboğaz gösteriyor doğru bir bilgi mi ondan da emin değişim de benim darboğaz konusunda yaram var da şu anki pc mde valorantta fps drop yiyorum :)
o sitelere güvenmeyin hocam darboğaz olmaz. Hikayeli oyunlarda bekli %3-5 olur oda 1080p için 2K sistemi zaten 4070.

Cevapladığın için teşekkür ederim de internette bir sayfa var darboğaz hesaplıyor bana önerdiğin işlemci o sitede çıkmıyor bende 7600 ile 4070 Ti darboğaz olur mu diye baktım %19 darboğaz gösteriyor doğru bir bilgi mi ondan da emin değişim de benim darboğaz konusunda yaram var da şu anki PCmde Valorant'ta FPS düşmesi yiyorum :)

Oha be kardesim 7600 ya da 7500F 4070 Ti'ye kadar besler ama QHD... FHD ise 4070 rahat besler yani, bir şey olmaz FHD 4070 Ti olsa da ama hakki QHD-hatta onermesem de UHD kullananlar bile var, darbogaz sitelerine bakmayin-mantikla darbogaza bakilir, eski nesilleriyle karsilastirilir, segmentine bakilir.

o sitelere güvenmeyin hocam darboğaz olmaz. Hikayeli oyunlarda bekli %3-5 olur oda 1080p için 2K sistemi zaten 4070.
Teşekkür ederim cevapladığın için 2k diye bahsettiğin şey yanlış bilmiyorsam monitör değil mi monitör de önerebilir misin ?

Oha be kardesim 7600 ya da 7500F 4070 Ti'ye kadar besler ama QHD... FHD ise 4070 rahat besler yani, bir şey olmaz FHD 4070 Ti olsa da ama hakki QHD-hatta onermesem de UHD kullananlar bile var, darbogaz sitelerine bakmayin-mantikla darbogaza bakilir, eski nesilleriyle karsilastirilir, segmentine bakilir.
Benim de bilgim bu kadar napiyim o yüzden buraya ilk defa konu açtım doğru bilgi almaya çalışıyorum :) msi g274qpx bu sisteme önerdiğin monitör mü ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı