30-40k PC toplama

Bütçe
45000

Tümerkan61

Centipat
Daha fazla  
Piyasadaki yüksek sistem gerektiren oyunları oynatabilen (örneğin: RDR2) acaba şu oyunu kaldırır mı? Düşük FPS mi olur derdi olmayan bir PC sahibi olmak istiyorum. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
45k yazilmis.

NZXT C750 Gold NP-C750M-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Fiyat 47.000

Cevapladığın için teşekkür ederim de internette bi sayfa var darboğaz hesaplıyor bana önerdiğin işlemci o sitede çıkmıyor bende 7600 ile 4070 ti darboğaz olur mu diye baktım %19 darboğaz gösteriyor doğru bir bilgi mi ondan da emin değişim de benim darboğaz konusunda yaram var da şu anki pc mde valorantta fps drop yiyorum

o sitelere güvenmeyin hocam darboğaz olmaz. Hikayeli oyunlarda bekli %3-5 olur oda 1080p için 2K sistemi zaten 4070.

Oha be kardesim 7600 ya da 7500F 4070 Ti'ye kadar besler ama QHD... FHD ise 4070 rahat besler yani, bir şey olmaz FHD 4070 Ti olsa da ama hakki QHD-hatta onermesem de UHD kullananlar bile var, darbogaz sitelerine bakmayin-mantikla darbogaza bakilir, eski nesilleriyle karsilastirilir, segmentine bakilir.

o sitelere güvenmeyin hocam darboğaz olmaz. Hikayeli oyunlarda bekli %3-5 olur oda 1080p için 2K sistemi zaten 4070.
Teşekkür ederim cevapladığın için 2k diye bahsettiğin şey yanlış bilmiyorsam monitör değil mi monitör de önerebilir misin ?

Benim de bilgim bu kadar napiyim o yüzden buraya ilk defa konu açtım doğru bilgi almaya çalışıyorum msi g274qpx bu sisteme önerdiğin monitör mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…