30-45 bin TL laptop onerisi

Bütçe
30k - 45k arasi

Babolator43

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize selamlar üniversiteye baslayacagim icin 30-45 k arasi laptop bakiyorum. Benim icin ozellikleri 16 GB RAM veya üstü ve RTX 4060 veya üstü bir donanim ozellikleri olmasidir. İşlemci veya depolama tarafinda fark etmemektedir. Laptopun markasi bilindik bir marka olursa sevinirim ve Casper veya Monster markalarindan uzak bir sekilde tavsiye verirseniz sevinirim. Hepinize iyi Sosyaller.

Soğutması acer predatordan daha iyi sadece ekranı %62.5 sRGB. Ekran önemli değil diyorsan en iyi tercih bu olur. Ekranı inanılmaz kötü değil ama daha önce %100 sRGB kullandiysan renkler soluk gelebilir.

Hadi burada biz bizeyiz de bunu başka bir yerde sakın söyleme :)
Acer predatorun bu modelinde sıvı metal yanlış uygulanmış gelirse 100 dereceden aşağı inmiyor. Hadi doğru uygulanmış olsun yine de işlemcisi saçma çalışıyor ve düşük güç çekerken 85 90 dereceleri gördüğü oluyor. Bunları victusta yaşayan görmedim

Acer Predator'un bu modelinde sıvı metal yanlış uygulanmış gelirse 100 dereceden aşağı inmiyor. Hadi doğru uygulanmış olsun yine de işlemcisi saçma çalışıyor ve düşük güç çekerken 85 90 dereceleri gördüğü oluyor. Bunları Victus'ta yaşayan görmedim

Klask cihaz TV izleyicisi :) Osman o dediği cihazı bir türlü gösteremedi nedense. Predator'de yanlış macun uygulamasına şimdiye kadar hiç karşılaşmadım. Dediğin olay Nitro 16 için geçerli evet. Soğutması iyi dediğin Victus 60W da 90 derece çalışırken, soğutması kötü dediğin Predator 157W da 91 derecede çalışıyor ;)

Klask cihaz TV izleyicisi :) Osman o dediği cihazı bir türlü gösteremedi nedense. Predator'de yanlış macun uygulamasına şimdiye kadar hiç karşılaşmadım. Dediğin olay Nitro 16 için geçerli evet. Soğutması iyi dediğin Victus 60W da 90 derece çalışırken, soğutması kötü dediğin Predator 157W da 91 derecede çalışıyor ;)
Adam video atmış. Canli bi şekilde görebiliyorum. Ama senin bu iddialari yaparken canlı bi kanıt attığını göremiyorum. Ki ben de victus kullanıcısıyım. Soğutmasını beğendiğimi bir kullanıcı olarak söylüyorum.

Adam video atmış. Canli bi şekilde görebiliyorum. Ama senin bu iddialari yaparken canlı bi kanıt attığını göremiyorum. Ki ben de victus kullanıcısıyım. Soğutmasını beğendiğimi bir kullanıcı olarak söylüyorum.
Bu dediklerini kanıtlarsan neden inanmayayim. Ben bir markanin fanatiği değilim. Ne uygunsa onu alırım kullanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı