jrwSeiira Yoctopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar sistem dizmeyi düşünüyorum ve ekipman harici kasaya ayırdığım bütçe 30-40 bin taş çatlasa 50 olsun. Öneriniz var mıdır?
Arkadaşlar sistem dizmeyi düşünüyorum ve ekipman harici kasaya ayırdığım bütçe 30-40 bin taş çatlasa 50 olsun. Öneriniz var mıdır?
Batsymc Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com İstersen ssd fln değiştir güzel bir sistem (anakart stoğu bitmiş Gigabyte H610M alabilirsin) Son düzenleme: 24 Kasım 2024
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com İstersen ssd fln değiştir güzel bir sistem (anakart stoğu bitmiş Gigabyte H610M alabilirsin)
jrwSeiira Yoctopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 Batsymc dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com İstersen ssd fln değiştir güzel bir sistem Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim! Ancak, aktif olarak Valorant oymadığım için AMD bir işlemci düşünüyordum.
Batsymc dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com İstersen ssd fln değiştir güzel bir sistem Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim! Ancak, aktif olarak Valorant oymadığım için AMD bir işlemci düşünüyordum.
Vileanue Attopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 jrwSeiira dedi: Arkadaşlar sistem dizmeyi düşünüyorum ve ekipman harici kasaya ayırdığım bütçe 30-40 bin taş çatlasa 50 olsun. Öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
jrwSeiira dedi: Arkadaşlar sistem dizmeyi düşünüyorum ve ekipman harici kasaya ayırdığım bütçe 30-40 bin taş çatlasa 50 olsun. Öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Batsymc Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 bunu 32 gb ram yapmak daha mantıklı ekran kartı güzel biraz işlemciye gözüm yatmadı ryzen 7 yapılsa daha güzel olabilir tabi size kalmış Vileanue dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla...
bunu 32 gb ram yapmak daha mantıklı ekran kartı güzel biraz işlemciye gözüm yatmadı ryzen 7 yapılsa daha güzel olabilir tabi size kalmış Vileanue dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla...