Hocam biraz detay verirseniz daha rahat sistem önerebilirler. Hangi oyunları oynayacaksınız, renderle işiniz var mı gibisinden.30 ila 50 bin TL hazır sistem önerisi olan var mı İtopya'dan falan?
Hocam biraz detay verirseniz daha rahat sistem önerebilirler. Hangi oyunları oynayacaksınız, renderle işiniz var mı gibisinden.
O zaman işlemciyi direkt 9800X3D olarak alın, ekran kartını bütçeniz el verdiği şekilde alırsınız.Yok hocam Valorant CS:GO rekabet oyunları genelde render kullanmayacağım.
Öyleyse 9070 XT alın geçin, 5070'teb çok daha güçlü bir kart.Yok hocam Valorant CS:GO rekabet oyunları genelde render kullanmayacağım.
Hocam önerebileceğiniz hazır sistem varmi onu soruyorum kendim toplayamam çok bilmiyomÖyleyse 9070 XT alın geçin, 5070'teb çok daha güçlü bir kart.
Kendiniz toplamanız daha iyi olur bencej
Buna bakabilirsin:Hocam önerebileceğiniz hazır sistem varmi onu soruyorum kendim toplayamam çok bilmiyom
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.