30-50 Mbps internette 200-400 KB/sn indirme yapıyor

schlss

Hectopat
Makaleler
4
Dostlar selam. İnternetim normalde 50 Mbps ve telefonumda da gereken değeri alıyorum ancak bilgisayarda 30Mbps. Fakat sorun bu değil. Steam vb. yerlerde 2-4 mb/sn arası gezinirken mesela şu an GIMP indirmekteyim ve indirme boyunca 200-400 kb/sn aralarında gezdi. Arkadaşım da ise normal indirme değerlerinde indi kendisi. Neden böyle oluyor? Başka indirmelerde de ya yüksek oluyor ya da bunun gibi değerler oluyor.

Dostlar selam. İnternetim normalde 50 Mbps ve telefonumda da gereken değeri alıyorum ancak bilgisayarda 30Mbps. Fakat sorun bu değil. Steam vb. yerlerde 2-4 mb/sn arası gezinirken mesela şu an GIMP indirmekteyim ve indirme boyunca 200-400 kb/sn aralarında gezdi. Arkadaşım da ise normal indirme değerlerinde indi kendisi. Neden böyle oluyor? Başka indirmelerde de ya yüksek oluyor ya da bunun gibi değerler oluyor.
Belki server ile alakalı olabilir. Aynısı Winamp indirmek istediğim zaman başıma geldi, 3Mbps ile indiren internetim, Winamp programını 100kb/sn ile indiriyordu. Kablolu bağlantı yapıp denedim ama sonuç değişmedi.

Belki server ile alakalı olabilir. Aynısı winamp indirmek istediğim zaman başıma geldi, 3Mbps ile indiren internetim, winamp programını 100kb/sn ile indiriyordu. Kablolu bağlantı yapıp denedim ama sonuç değişmedi.

Benim de aklıma geldi fakat arkadaşım normal indirme değerleri aldığını belirtti. Bende o yüzden konu açmak istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı