ben.ati Kilopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 132 27 Ekim 2020 #1 Selamlar 30 - 60 TL arası mikrofon alacağım fakat ne alacağımı bilmiyorum. Önerileriniz varsa. Şarki söylemek için uygun olursa mutlu olurum.
Selamlar 30 - 60 TL arası mikrofon alacağım fakat ne alacağımı bilmiyorum. Önerileriniz varsa. Şarki söylemek için uygun olursa mutlu olurum.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 27 Ekim 2020 #2 Hadron HD561 Masaüstü Pc Mikrofon Fiyatı - Taksit Seçenekleri Hadron HD561 Masaüstü Pc Mikrofon en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Buyfun 3.5mm Masaüstü Bilgisayar Konferans Mikrofon (Yurt Fiyatı Buyfun 3.5mm Masaüstü Bilgisayar Konferans Mikrofon (Yurt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Hadron HD561 Masaüstü Pc Mikrofon Fiyatı - Taksit Seçenekleri Hadron HD561 Masaüstü Pc Mikrofon en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Buyfun 3.5mm Masaüstü Bilgisayar Konferans Mikrofon (Yurt Fiyatı Buyfun 3.5mm Masaüstü Bilgisayar Konferans Mikrofon (Yurt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #3 Tam olarak nasıl bişey istiyorsun yaka mikrofonumu , masa tipi mi???
Windows_Efe Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 27 Ekim 2020 #4 Şarkı için 60 tl'lik birşeyin çok yeterli olduğunu düşünmüyorum hocam.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.242 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 27 Ekim 2020 #5 Hocam 60TL'ye düzgün bir şey bulacağınızı pek söyleyemem.
ben.ati Kilopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 132 27 Ekim 2020 #6 Titanl1o dedi: Tam olarak nasıl bişey istiyorsun yaka mikrofonumu , masa tipi mi?? Genişletmek için tıkla... Kanka şarkı söylemek vs için hangisi uygunsa Kanka o zaman ses kalitesi iyi olan bir şey önerir misin? Windows_Efe dedi: Şarkı için 60 tl'lik birşeyin çok yeterli olduğunu düşünmüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hadi ya erdemst17 dedi: Hocam 60TL'ye düzgün bir şey bulacağınızı pek söyleyemem. Genişletmek için tıkla...
Titanl1o dedi: Tam olarak nasıl bişey istiyorsun yaka mikrofonumu , masa tipi mi?? Genişletmek için tıkla... Kanka şarkı söylemek vs için hangisi uygunsa Kanka o zaman ses kalitesi iyi olan bir şey önerir misin? Windows_Efe dedi: Şarkı için 60 tl'lik birşeyin çok yeterli olduğunu düşünmüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hadi ya erdemst17 dedi: Hocam 60TL'ye düzgün bir şey bulacağınızı pek söyleyemem. Genişletmek için tıkla...
Karperion Kilopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #7 Şarkı söylemek içinse başlangıç için bunu öneriyor kuzenim. Link