30-70 TL Wi-Fi USB adaptör önerisi

Leonmacion

Hectopat
Merhabalar, konuya direkt gireceğim. Evde Superonline fiber Wi-Fi var fakat oturma odasında ve oturma odası benim odama ortalama 8-10 metre uzakta. Korkum oyun oynarken pingimin çıkması. Bunun icin de USB adaptör almayı düşünüyorum fakat çok butçem yok, maks 100 TL fakat siz 30-70 TL civarı önerirsiniz daha iyi olur. Bir de bu USB adaptör sayesinde pingim olmaz ve de upload hizim iyi olur mu? İlgilenirseniz çok teşekkür ederim.

Merhabalar, konuya direkt gireceğim. Evde Superonline fiber Wi-Fi var fakat oturma odasında ve oturma odası benim odama ortalama 8-10 metre uzakta. Korkum oyun oynarken pingimin çıkması. Bunun icin de USB adaptör almayı düşünüyorum fakat çok butçem yok, maks 100 TL fakat siz 30-70 TL civarı önerirsiniz daha iyi olur. Bir de bu USB adaptör sayesinde pingim olmaz ve de upload hizim iyi olur mu? İlgilenirseniz çok teşekkür ederim.
En iyi Upload ve Download'ı her zaman kablolu bağlantı ile alırsınız. Ping internet hattınıza bağlıdır buradan birşey söyleyemiyeceğim. Öneri içinse TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps N Kablosuz Yüksek Kazanımlı 4dBi Fiyatı önerebilirim. Ayrıca dediğiniz kadar uzak ise size önerim kablolu bağlantı kullanmanız. USB adaptör pinginizi düşürür diye birşey yoktur. Ping 32 Bayt'lık bir ICMP paketinin karşı tarafa ulaştığı ve geri geldiği süreye denilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı