30 bin civarı RTX 4070 veya RTX 4060 Ti hazır sistem önerisi

sucukmaster

Centipat
Daha fazla  
Hocam az önce başka konuda da mevzusu geçti şu PNY-Galax-Gainward markalarına bir türlü ısınamadım ben ama bütçe tercih meselesi tabii ki.

Edit: 2 sistemi atamadım bir türlü örnek olarak attım marka model kalite silsilesinde görmeniz için hocam.

Son düzenleme:
Galax ve PNY oldukça kaliteli markalardır. Özellikle PNY çok uzun süredir sektörde. Türkiye pazarına zamanında girmedikleri için ülkemizde bilinmiyor. Yabancı ülkelerde PNY çok popüler bir markadır.

Oncelikle islemci yukseltmeye gerek yok. FPS max 5 fps farkediyor.
35 37k civarina 2 secenek var.

HAQQUS-GEN XIII/ RYZEN 5 5600X / RTX 4070 Ti / 1TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bu sistem 4070TI fakat DDR4. Guc kaynagini +94 TL vererek FSP yapin. Mumkunse SSD Samsung yapin.

LEPUS / RYZEN 5 7500F / RTX 4070 / 512 GB NVME M2 SSD / 32GB 5200MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI Bu sistem 4070 fakat DDR5 ve islemcisi cok daha iyi usttekine gore. Bununda PSU FSP yapip alabilirsiniz. SSD'yi degistirmenizi oneririm.

Bu 2 sistem arasinda TI olan 6-10 fps daha fazla vericektir. Ama ileriye donukluk acisindan ben 2. yi tercih ederdim. Hayirli olsun simdiden.

Benim 2. attigimdan daha iyi bir sistem. DDR5 alicaksaniz PCkoliktekini alin.

Galax ve PNY oldukça kaliteli markalardır. Özellikle PNY çok uzun süredir sektörde. Türkiye pazarına zamanında girmedikleri için ülkemizde bilinmiyor. Yabancı ülkelerde PNY çok popüler bir markadır.

Hocam Oksid servisi duydunuz mu hiç PNY garantisi olarak? Bence bir araştırın derim, biz Gamepower Saber klavye aldık 3 arkadaş Oksid süründürdü hepimizi + PNY 1 TB SSD de sıkıntı yaşadık değişimde Oksid tarafında, bir ürünün adı duyulsa da servis işi sonuçlandırır maalesef.

Oksid servis yapmıyor ki sadece PNY servisini. Endeks Bilişim falan da var. Ayrıca Gamepower ürünü alıp sorun yaşadıktan sonra, Gamepower servisinde sorun yaşamanız PNY markasının kötü bir marka olduğunu göstermez. 40 serisinde PNY en iyi soğutma sistemlerinden bir tanesini piyasaya sürdü.

Olabilir hocam ben kullanıcı olarak deneyimledim fan boyluk yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…