30 bin liraya arasında hazır sistem önerisi

alia99

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 25-30 bin lira bandında hazır sistem alacağım. İşlemcinin AMD olması dışında herhangi bir kriterim yok. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Bi bakın derim hocam.

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 25-30 bin lira bandında hazır sistem alacağım. İşlemcinin AMD olması dışında herhangi bir kriterim yok. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Bunada bakabilirsiniz sınıra yakın bir fiyatta.

Son düzenleme:
İlk sistem oldukça hoşuma gitti sizce ekran kartı yeterli olur mu?
İkinci sistemde yükseltme de yapmam gerekeceğinden bütçemin üzerine çıkabilir.

https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=50863
Hocam bu sistem nasıl sizce SSD'yi 1 TB yaptım 32 bin lira alınır mı?

Bu da sanki pahali gibi ama 4060 Ti'den daha iyi. Belki de SSD yukselttiginizden pahalidir. Bir de 25k RX 6800 (XT degil) sistem vardi bir ara ondan bu biraz pahali olabilir dedim ama şu an oda stokta yok. 27k verecegim 8 GB ekran karti alacagim. Mantiksiz.

Bu da sanki pahali gibi ama 4060 Ti'den daha iyi. Belki de SSD yukselttiginizden pahalidir. Bir de 25k RX 6800 (XT degil) sistem vardi bir ara ondan bu biraz pahali olabilir dedim ama şu an oda stokta yok. 27k verecegim 8 GB ekran karti alacagim. Mantiksiz.
Peki almak mantıklı olur mu hocam sanırım soğutucu da almam gerekir bu sisteme siz ne düşünüyorsunuz?

Hemen bakayım hocam
Vakit ayırdığınız için sağolun

Peki almak mantıklı olur mu hocam sanırım soğutucu da almam gerekir bu sisteme siz ne düşünüyorsunuz?

Vakit ayırdığınız için sağolun
Hocam yaklaşık 2 gün yazamadım sizden özür dilerim, unuttum birazda yoğundum. 8 gb ekran kartı yerine en az 12 gb lik bir ekran kartı lazım. Soğutucuya gerek olur mu bilmiyorum ama bence olmaz. Yinede siz bilen kişiler işin ehli insanlar varsa sorun derim hocam. Size iyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı