30 bin TL 2K OLED monitör tavsiyesi

Swindleerr

Hectopat
Daha fazla  
OLED monitörlerin fiyatlarını çok bilmiyorum ama 30'un üstüne çıkamam. Fiyat performans olarak en uygun olanları atabilir misiniz? Samsung Odyssey G6 buldum mesela ben nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen profesyonel misin? Bu işten paramı kazanıyorsun?
Profesyonel olmakla bir alakası yok. Oyun oynarken rahatsız olurum. Monitöre yakın oynuyorum normalde 34 inç monitöre nasıl yakından bakacağım? Düşünceniz için teşekkür ederim fakat 27 inçlik birşey arıyorum. Odyssey g6 hakkında bir bilginiz var ise paylaşırsanız mutlu olurum.

FPS oynanmaz dedi biri kaldı öyle kafayı yiyeceğim. Ben 32 inç te babalar gibi oynuyorum. Sen daha önce 32-34 inç boyutlarında bir monitör kullandın mi?
Kullanmadım hatta 24inçten büyük monitör kullanmadım. Fakat 27 inç kullanan bir arkadaşım FPS oynarken zor olduğunu belirtiyor. Daha büyükleri için daha zor olacağı çıkarımını yapmak çok zor değil. Peki şunu soracağım oyun ekranın tamamını kaplıyormu yoksa çerçeveyi daraltıyormusunuz?

Hayır tam ekran oynuyorum verdiği keyif çok yüksek. Bende 18'den 40 küsur inç e kadar birçok monitör kullandım, net büyük her zaman daha iyidir daha keyiflidir. Uzun zamandır 32 inç kullanıyorum, bir yakınıma sistem topladım bütçesi 27 inç e yettiği için öyle bir tercih yapmak zorunda kalmıştık. Uzun süredir 32 inç kullandığım için 27 inan o kadar kötü geliyor ki anlatamam. Bütçen buna uygunken sakın ha gidip 27 inç alma! Önerdiğim cihazı alıp 1 ay kullandıktan sonra varsa çevrende 27 inç monitör başında biraz vakit geçir bakalım, bana teşekkür edeceksin.

Hayır tam ekran oynuyorum verdiği keyif çok yüksek. Bende 18'den 40 küsur inç e kadar birçok monitör kullandım, net büyük her zaman daha iyidir daha keyiflidir. Uzun zamandır 32 inç kullanıyorum, bir yakınıma sistem topladım bütçesi 27 inç e yettiği için öyle bir tercih yapmak zorunda kalmıştık. Uzun süredir 32 inç kullandığım için 27 inan o kadar kötü geliyor ki anlatamam. Bütçen buna uygunken sakın ha gidip 27 inç alma! Önerdiğim cihazı alıp 1 ay kullandıktan sonra varsa çevrende 27 inç monitör başında biraz vakit geçir bakalım, bana teşekkür edeceksin.
Mesela valorant oynuyorsun. Ekranın sağından bi adam çıktı. Nasıl hızlıca görüp tepki vereceksin. Görmeme ihtimalinde var bide. Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum.

Ben hard CS2 oyuncusuyum. Söylediğin gibi bir durum yok, her şeye hakimim ekranda ve oynadığım her el birinciyim. Uzun lafın kısası profesyonel olmadıkça ekranın 5cm dibine girmek zorunda değilsek hiçbir sorun yok ayrıca yine söylüyorum verdiği keyif çok başka. Ben öyle ayar kısan bir adamda değilim, 2K yüksek ayarlarda oynuyorum. Ses kartım ve stüdyo kulaklığımda var, her şeyi en keyif alacağım şekilde ayarladım ve kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı