30 bin TL bütçeyle sıvı soğutmalı sistem mi, monitörlü sistem mi?

lNeonsl

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller öncelikle. AMD R5 5600 - RTX 4060 Ti - A520M - 500 GB SSD - 16 GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.

Vatan Bilgisayar'da şöyle bir sistem buldum. Anakartı B serisi yaptım sadece ve hâlâ 30 bin TL; yani bir değişiklik olmadı. Öncelikle sizlere sorularım var:

1. Vatan Bilgisayar'daki bu sistem karne indirimleriyle birlikte indirime girer mi?
  2. Bu sistem darboğaz yapar mı?
  3. Bunu alırsam tüm paramı buna vermiş oluyorum ve sıvı soğutucu da taktırmak istiyorum. Sizce bu sistemi almak mantıklı mı?

MC-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar bir de bu sistem var. Buna da sıvı soğutucu takmak istesem Gaming.Gen.TR üzerinden en ucuzu 4 bin TL ve toplamda 28 bin TL yapıyor. Buna bir de 1 TB SSD taktırmak istersem fiyat 28.964, 90 TL'ye çıkıyor.

Bu durumda sizce hangisini almak mantıklı?
4060'lı sistemi alırsam monitör de alabilirim ama Vatan'dakini alırsam sıvı soğutucu olmayacak ve monitörsüz olabilirim. Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı