30 bin TL civarı laptop önerisi

Bütçe
30-33 bin tl

ArnoVDorian

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler,

Bir süredir 30 bin TL bütçeyle bir laptop bakıyorum, 2-3 bin lira daha yükseğe çıkabilirim. Genel olarak 4050 serisi laptoplar var ama markaların kalitesiyle alakalı çok bir bilgim yok. Sizlerden öneri istiyorum. Laptopun içini açmak istemediğim için 16 GB RAM'li bakıyorum. Oyunu genel olarak konsoldan oynasam da arada bir bilgisayardan da oynayacağım için 2050 veya 3050 istemiyorum. Şimdiden öneriler için teşekkür ederim.

Herkese iyi günler,

Bir süredir 30 bin TL bütçeyle bir laptop bakıyorum, 2-3 bin lira daha yükseğe çıkabilirim. Genel olarak 4050 serisi laptoplar var ama markaların kalitesiyle alakalı çok bir bilgim yok. Sizlerden öneri istiyorum. Laptopun içini açmak istemediğim için 16 GB RAM'li bakıyorum. Oyunu genel olarak konsoldan oynasam da arada bir bilgisayardan da oynayacağım için 2050 veya 3050 istemiyorum. Şimdiden öneriler için teşekkür ederim.
Oyun için alıyorsan kesinlikle masaüstü almalisin

hocam benim bulabildiğim en ucuz laptop şu

ama tavsiyem eğer çok seyahat etmiyorsanız laptop yerine daha uygun fiyata çok daha performanslı rx 7700'lü yada nvidia tarafında rtx 4060'lı bir masaüstü sistem almanız

Oyun için alıyorsan kesinlikle masaüstü almalisin
Alan taşımak için alıyordur onun haricinde alınmasının pek mantığı yok zaten.

RAM 16 değil ama sırf 16 GB ram için 4050 alamamak kötü olur. RAM takviyesi yapabilecekseniz bunu alabilirsiniz. 16 GB 4050 laptopların fiyatı bütçenizi aşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı