30 bin TL DDR5 sistem önerisi

Daha fazla  
Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

3070 Ti 17500TL.
Ryzen 5 7500F 38MB 6000TL.
ASUS Prime B650-K 6400MHz 5000TL.
RAM 16 GB CL32 3200TL (sonra alırım bir tane daha)

Bunları bulabildim diğer ekipmanlarım var boş kasa dahil önerileriniz ve daha iyisi varsa atabilir misiniz?

Ek-1 daha ileride yükseltme yapmam olası o yüzden 3070 Ti'dan daha düşük almak istemiyorum.

Ek-2 AMD'nin bu Intel'de olan sınır mı uyumluluk ile mi alakalı bir şeyi varmış bilen açıklayabilir mi ben de bilmiyorum ne olduğunu :)

Teşekkürler iyi sosyaller :))

Edit-1 hazır PC mi alayım? D:

Son düzenleyen: Moderatör:

Tek tek toplamak daha maliyetli olur. AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 16G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-TWİNMOS 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
4070 İle başa baş gidiyor bu kart.

Ti bile değil ikisi de kötü.

Arkadaşlar bu kadar destek bulabileceğim bilmiyordum harbiden hepinize çok teşekkür ederim gençler.

1-) 3070 yerine 4000 serisi almak daha hoşuma gider şuan 4. nesil i5 ve 1050ti ile R6 oynamaktan yoruldum :D

2-) Sistemler gayet iyi duruyor freeDos da olsa hazır almak benim işime gelir. Ben zaten dolar biriktiriyordum ve üstüne biraz daha koymak istiyorum o yüzden mesela 1-2 ay sonra size yazsam cevap verir misiniz lütfen?

3-) Ben alıntı falan pek bilmiyorum ama technope kardeşimin önerisi gayet iyi duruyor Allah nasip ederse 1-2 ay içinde onu alırım :))

He bide bu amdnin intelde olduğu gibi sınırı yok mevzusu gibi bir şey var mı?

Herkese çok teşekkür ederim saygılar iyi forumlar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı