30 bin TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
30000

iTheHmz

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene makine mühendisliği 1.sınıfa başlayacağım öğrendiğim kadarıyla teknik resim dersi için okulda laptop lazım oluyormuş. Almışken oyuncu laptopu almak istiyorum sadece 1 ders için ofis tarzı bir şey almak içime yatmıyor. 30-32K'ya kadar çıkabilirim bütçe olarak. Taksitle alacağım için Trendyol'dan bakıyorum peşin fiyatına taksit kampanyası var şu an.

Karşıma bu modeller çıktı diğer muadillerine göre çok ucuzlar ama şarj sıkıntısı çeker miyim bilemedim. Öneriniz nedir?

Ekran solukluğu, %100 sRGB alıdıktan sonra %45 NTSC çıkması, kendi gücünü kırması, dandik kasası olması.

Ekranı 62.5 sRGB zaten öyle olarak da geliyor o yalan önce de kaldı şu an neyin ne olduğu belli.
Ryzen modellerde kısıtlama yok sadece Intel modellerde var o da Intel işlemciler çok güçlü olduğu için ısınmasının önüne geçmek için. Kasası dandik değil ama iyide değil. Şahsen Lenovo yerine Victus tercih ederdim.

Ekranı 62.5 sRGB zaten öyle olarak da geliyor o yalan önce de kaldı şu an neyin ne olduğu belli.
Ryzen modellerde kısıtlama yok sadece Intel modellerde var o da Intel işlemciler çok güçlü olduğu için ısınmasının önüne geçmek için. Kasası dandik değil ama iyide değil. Şahsen Lenovo yerine Victus tercih ederdim.

Laptopta tek önemli şey güç değildir ekran seviyorsa konu sahibi hiç düşünmeden LOQ alsın ama eğer sadece güçlü olsun diyorsa Victus alınabilir.

Laptopta tek önemli şey güç değildir ekran seviyorsa konu sahibi hiç düşünmeden LOQ alsın ama eğer sadece güçlü olsun diyorsa Victus alınabilir.

Ben tek önemli şey güç diye bir şey demedim.
Şahsen Victus alırdım dedim. Konu sahibi panel önemliyse Lenovo tercih edebilir ama batarya sorunu olduğunu unutmayın Lenovo modelde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı