30 bin TL hazır sistem önerisi

ahmet.054321

Decapat
Daha fazla  
En fazla 30k bütçem vardır, F/P AMD işlemcili NVIDIA ekran kartlı sistem önerirseniz sevinirim. Sadece kasa.

Fiyat performans ama benim attığım daha iyi ve şu NVIDIA ekran kartı olsun yok AMD olsun diyenler bilgisayar almasın fanboyluk yapacaksa.

Hocam attığınız sistem diğerini ikiye böler her türlü daha iyi bence AMD'li olan alınmalı yani sizin attığınız.

Fiyat performans ama benim attığım daha iyi ve şu NVIDIA ekran kartı olsun yok AMD olsun diyenler bilgisayar almasın fanboyluk yapacaksa.

Hocam AMD ekran kartlarında hata falan oluyormuş ondan diyorum PC'den çok anlamam uğraştırmasın beni diye NVIDIA istiyorum.

Hocam AMD ekran kartlarında hata falan oluyormuş ondan diyorum PC'den çok anlamam uğraştırmasın beni diye NVIDIA istiyorum.

Hocam o söylentilere inanmayın hepsi yalan o söylentiler 5000 ve 6000 serisinin bazı kartlarında vardı bu sistemde yok.

Hocam attığınız sistem diğerini ikiye böler her türlü daha iyi bence AMD'li olan alınmalı yani sizin attığınız.

Ve sizin dediğiniz gibi sistem ikiye böler 4060 Ti sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…