30 bin TL hazır sistem önerisi

Valion

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Fiyatların artacağını bilmeme rağmen para ocak ayında geleceği için gelecek ay sonuna doğru bir sistem almayı düşünüyorum. Kendim toplama deneyimim olmadığından ve paramı riske atamayacağımdan sistem önerisi için geldim. Bütçemi kriterim için biraz zorlayabilirim. Anakartta 2 tane M.2 slotu olması kesinlikle gerekiyor, elimde olan SSD'lerin boşa gitmesini istemiyorum. Bunun haricinde marka vs. takıntım yok, her tavsiyenize açığım.

Gelecek aylarda sistemi yükseltmeyi düşünüyorum, dolayısıyla anakart buna uygun şekilde yeni nesil olursa çok iyi olur.

Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu sistemi öneriyorum ama anakartı ASUS Prime B550M-K yapın.
Veya B580'li olarak buna bakabilirsiniz, anakartı ASUS Prime B760 yapın iyi günler.

@Sefer2234 Sizden başka cevap gelmedi zaten, özelleştirerek bazı özellikleri arttırırsam 4060 olan sistem gayet iyi gibi duruyor. Teşekkür ederim.

@Sefer2234 Sizden başka cevap gelmedi zaten, özelleştirerek bazı özellikleri arttırırsam 4060 olan sistem gayet iyi gibi duruyor. Teşekkür ederim.

Hocam bir daha baktım da o fiyata 4060 Ti da alabilirsiniz.
Tavsiyem anakartı özelleştirin çift M.2 slot istemişsiniz, anakartın ismini ve yanına epey yazıp özelliklerinden çift M.2 slot var mı bakabilirsiniz kolayca.

Hocam bir de RX 7700XT ekran kartlı şu sisteme bakabilirsiniz çok satın alınmış. İki sistem de eşit performans sağlar tercihinize bağlı hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4060 Ti neden ucuz hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…