Selamlar, yaklaşık 1 ay önce aynı konuyla laptop için bir konu oluşturdum ama şimdi aklıma masaüstü yattı. Pek anlamıyorum ama 2 tane hazır sistem buldum; birinin ekran kartı RTX 4060, diğerinin RTX 5060. Fiyatları neden aynı? Genel olarak oyun için almak istiyorum; bunlardan birini almam mantıklı olur mu? Önerilerinizi paylaşır mısınız?
Selamlar, yaklaşık 1 ay önce aynı konuyla laptop için bir konu oluşturdum ama şimdi aklıma masaüstü yattı. Pek anlamıyorum ama 2 tane hazır sistem buldum; birinin ekran kartı RTX 4060, diğerinin RTX 5060. fiyatları neden aynı? Genel olarak oyun için almak istiyorum; bunlardan birini almam mantıklı olur mu? Önerilerinizi paylaşır mısınız?
Selamlar, yaklaşık 1 ay önce aynı konuyla laptop için bir konu oluşturdum ama şimdi aklıma masaüstü yattı. Pek anlamıyorum ama 2 tane hazır sistem buldum; birinin ekran kartı RTX 4060, diğerinin RTX 5060. fiyatları neden aynı? Genel olarak oyun için almak istiyorum; bunlardan birini almam mantıklı olur mu? Önerilerinizi paylaşır mısınız?