30 bin TL klima önerisi

Midea Extreme save, Airfel LM35, daylux modelleri bunlara detaylı bakarsanız aynı klima zaten dtx olarak geçiyor. Midea modeli iyi diyenler çok ama midea satıcıları da montajı ücretli yapıyor alacaksanız ona göre hareket edin. Sigma comfort modeli de var bende de sigma Plus 12'lik mevcut bir sorun yaşamadım iklimsa ücretsiz takıyor.

33 metrekare çıktı salonum 18 binlik almaya karar verdim. Fiyat olarak en uygun Bosch CL2000U gibi duruyor almayı planlıyorum ancak internetteki fiyatla bayi fiyatı arasında uçurum var. EPATeknoloji diye bir satıcısı var sizce sorun yaşar mıyım ?

33 metrekare çıktı salonum 18 binlik almaya karar verdim. Fiyat olarak en uygun Bosch CL2000U gibi duruyor almayı planlıyorum ancak internetteki fiyatla bayi fiyatı arasında uçurum var. EPATeknoloji diye bir satıcısı var sizce sorun yaşar mıyım ?
Merhabalar, almayı düşündüğünüz model gayet iyi. Bölgenizdeki servis durumuna da bakarak son noktayı koyabilirsiniz. Yetkili servislerin listesine de aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Bosch I Yetkili Servislerimiz | Bosch Home Comfort

Eğer bölgenizdeki servis durumu yeterli değilse yine üstteki modelle aynı altyapıya sahip Airfel, Kaira/Kaira Plus, Rota Seal modellerine de bakabilirsiniz.

Airfel ve Kaira markaları için Daikin servislerinden hizmet alırsınız. Rota markasının da kendine ait servis ağı bulunmaktadır.

Haricinde, satış sonrası hizmetin ve servis yapılanmasının zayıf olduğunu belirtmekle beraber, TCL markasından Elite ve Elite Plus modellerine de bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı