NecroBit
Megapat
Daha fazla
Evet bayanlar. Asteğmenliğe adımımı atmamla birlikte ağzımın suları akmaya başlamıştı. Gelire göre gider hesabı uzun zamandır alamadığım o bebeği altıma çekmeye niyetlenmiştim ki, piyasa aldı başını gitti malumunuz. Benim de içimde nasıl bir arzu var ki anlatamam. En yüksek grafikle olsun, en iyisi olsun ama az buçuk seyahatçi olacağımdan laptop olsun, Hz yüksek olsun vs. vs.
Alacağım laptop en az 30k değerinde olabilir fakat öyle bir açlık var ki, RTX 3080 aşağısı kurtarmaz diyorum zira istediğim her tür oyunu Max. Grafiklerle akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. 20 yılın hırsı birikti tabii. (dipnot: Evet arkadaşım masaüstü daha uygun ve daha performanslı biliyorum ama dediğim gibi, ben seyahatçiyim, ve evet laptopta 3080 deneyimi esasına göre olmuyor onu da biliyorum az çok bilgi sahibiyim bu tarz uyarılara gerek yok)
İlla laptop önermeniz gerekmez. Her türlü fikre ve tavsiyeye açığım dostlar. Buna "isteğinizi ***** laptopta karşılayabilir" şeklinde olan tavsiyeleriniz de dahil. Fiyat-performans tipi bebekler de makul olabilir.
Şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ilginize sağlık, elinize kuvvet
İstediğim bebek;
RTX 3080, 360Hz, 12. nesil işlemci, 17.3" ekran.
www.teknosa.com
Belki alabileceğim bebekler;
www.monsternotebook.com.tr
Aslında olan;
www.akakce.com
Alacağım laptop en az 30k değerinde olabilir fakat öyle bir açlık var ki, RTX 3080 aşağısı kurtarmaz diyorum zira istediğim her tür oyunu Max. Grafiklerle akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. 20 yılın hırsı birikti tabii. (dipnot: Evet arkadaşım masaüstü daha uygun ve daha performanslı biliyorum ama dediğim gibi, ben seyahatçiyim, ve evet laptopta 3080 deneyimi esasına göre olmuyor onu da biliyorum az çok bilgi sahibiyim bu tarz uyarılara gerek yok)
İlla laptop önermeniz gerekmez. Her türlü fikre ve tavsiyeye açığım dostlar. Buna "isteğinizi ***** laptopta karşılayabilir" şeklinde olan tavsiyeleriniz de dahil. Fiyat-performans tipi bebekler de makul olabilir.
Şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ilginize sağlık, elinize kuvvet
İstediğim bebek;
RTX 3080, 360Hz, 12. nesil işlemci, 17.3" ekran.
MSI Vector GP76 12UH-488XTR Intel Core i7 12700H 17.3
MSI Vector GP76 12UH 488XTR Intel Core i7 12700H 17.3
Belki alabileceğim bebekler;
Laptop Fiyatları ve Dizüstü Bilgisayar Modelleri | Monster Notebook
Laptop modelleri dilediğin konfigürasyon seçeneği ve ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti ile Monster'da. Laptop fiyatlarını incelemek ve satın almak için tıklayın!
Aslında olan;
Asus K555LB-XO409T i5-5200U 4 GB 1 TB + 8 GB SSD 940M 15.6" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus K555LB-XO409T i5-5200U 4 GB 1 TB + 8 GB SSD 940M 15.6" Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Son düzenleyen: Moderatör: