30 bin TL laptop önerisi

Bütçe
30.000

NecroBit

Megapat
Daha fazla  
Evet bayanlar. Asteğmenliğe adımımı atmamla birlikte ağzımın suları akmaya başlamıştı. Gelire göre gider hesabı uzun zamandır alamadığım o bebeği altıma çekmeye niyetlenmiştim ki, piyasa aldı başını gitti malumunuz. Benim de içimde nasıl bir arzu var ki anlatamam. En yüksek grafikle olsun, en iyisi olsun ama az buçuk seyahatçi olacağımdan laptop olsun, Hz yüksek olsun vs. vs.

Alacağım laptop en az 30k değerinde olabilir fakat öyle bir açlık var ki, RTX 3080 aşağısı kurtarmaz diyorum zira istediğim her tür oyunu Max. Grafiklerle akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. 20 yılın hırsı birikti tabii. (dipnot: Evet arkadaşım masaüstü daha uygun ve daha performanslı biliyorum ama dediğim gibi, ben seyahatçiyim, ve evet laptopta 3080 deneyimi esasına göre olmuyor onu da biliyorum az çok bilgi sahibiyim bu tarz uyarılara gerek yok)

İlla laptop önermeniz gerekmez. Her türlü fikre ve tavsiyeye açığım dostlar. Buna "isteğinizi ***** laptopta karşılayabilir" şeklinde olan tavsiyeleriniz de dahil. Fiyat-performans tipi bebekler de makul olabilir.

Şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ilginize sağlık, elinize kuvvet :)

İstediğim bebek;
RTX 3080, 360Hz, 12. nesil işlemci, 17.3" ekran.

Belki alabileceğim bebekler;

Aslında olan;

Son düzenleyen: Moderatör:
He evet şimdi fark ettim.
Peki ya Tulpar serisi?
Omen epey iyi ama Anti-Ghosting klavye gibi bir sorun vardi galiba.

Tulpar'lar da iyi ama Omen kasa kalitesiyle daha alınabilecek bir model Omen 15'te sorun yaşayanlar var ama 17'de var mı bilmiyorum.

Anladığım kadarıyla dolu dolu hiç kısılmamış bir makine istiyorsunuz doğal olarak. Türkiye'de ürün çeşitliliğin az olması nedeniyle 20-35k bandında tüm özellikleriyle dolu dolu bir cihaz bulmak zor olacaktır.
Mesela Omen 17 var. Dolu dolu cihaz. Bataryası normal, ekran kartı Max-P, Mux var, kasası iyi, yazılımı iyi, undervolt desteği var, soğutması iyi, adaptörü çok yeterli ama gel gör ki ekran 144Hz. Özellikle Apex Legends gibi oyunlarda biraz ayar düşüreyim FPS'im uçsun mantığı çürüyecek. Yüksek güç sayesinde, yüksek FPS'ler de gitgide etkisi azalan gecikmeler dışında pek bir artısını hissedemeyeceksin. Ekranın 144Hz olmasının eksisi bu. Şahsen 240Hz bir cihaz kullanıyorum 144/240 farkı hiç de az değil. 3070'in var 170 FPS'leri görüyorsun ama 144FPS görüyorsun. Bu bana koyar açıkçası. AAA oyun ağırlıklı gideceksen gayet yeterli tabii. Bu bağlamda bu cihazı düşünebilirsin.

Bütçenizi tam net anlayamadığım için şu cihazları da atayım bir göz gezdirin.
(Dolu dolu cihaz, 165W 3080/Mux, evet biraz pahalı)

MSI GP76 Leopard 11UH-1007XTR i7-11800H 16GB 1TB SSD 8GB GeForce RTX 3080 17.3" Full HD FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com (144Hz)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı