30 bin TL laptop önerisi

Pek bilgili birisiniz teşekkür ederim ailem ile de konuşup almaya çalışacağım eğer olmazsa 27k olana bakarım ya da dediğiniz hp olana. Bilen ve satış yapan tanıdıklarımdan almayı düşünüyorum onlara da önerdiklerinizi atacağım.

Bu arada eğer oyun konusunda yani sürekli oyun oynayan biri değilseniz bu fiyatlara çıkmaya da gerek yok. Bize ne tip oyunlar oynayacağınızı, laptopla daha çok ne yapacağınızı da daha detaylı yazarsanız daha uygun modeller de önerebiliriz. Yani siz oyun oynayacağım ve iyi bir şey olsun dediğiniz için (ve bütçem 30K dediğiniz için) bu modeli öneriyoruz.

Şöyle söyliyim sürekli oynayan biri değilim ve pek anlamıyorum sadece hevesim var ve oynamak istiyorum ama öyle her dakika ağır oyunlar oynamam. Şuanki laptobumda genshin,
Sims4 var ama asıl hogwarts legacy, the last of us gibi oyunlar oynamayı istiyorum kaldırır mı kaldırmaz mı bilmediğim için oyun ve iş ortak düşünüyorum sizce ne tercih edebilirim?

Anladım o zaman AAA oyunlar oynayacaksınız yani özetle, bu tip oyunlar için iyi bir ekran kartı, iyi bir işlemci ve en az 16 GB RAM olmazsa olmaz şeyler. Yine aynı şeyi söyleyeceğim 4060'lı modeli kaçırmayın

Doğru yoldayım yani teşekkürler şuan için en uygunu o görünüyor umarım alabilirim

Doğru yoldayım yani teşekkürler şuan için en uygunu o görünüyor umarım alabilirim

İnşallah. Ailenizi "beni daha uzun süre idare edecek bir model almam lazım, yoksa fiyatlar her geçen yıl ikiye katlanıyor" diyerek ikna etmeye çalışın. Yalan da değil.

Bende bakayım dedim en ucuzu Casper'lar taşıyormuş yeni fark ettim.

Bende bakayım dedim en ucuzu Casper'lar taşıyormuş yeni fark ettim.

RTX 4060'lı Casper daha pahalı çıkıyor hocam fiyat olarak. Acer'ın 4060'lı modeli cidden iyi bir fiyata düşmüş durumda.

Şuan casper kullanıyorum tavsiye eder miyim bilemicem cebelleşirsiniz anca

Biraz daha överseniz aşık olucam laptoba

Yani konfigürasyon olarak çok iyi ve fiyatı da çok iyi. Normalde 38-40 arasında olması lazım bu cihazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…