ElonMusk0
Centipat
- SSD veya HDD modeli
- SSD
Bunu almayı planlıyorum 30kya daha iyisi alınabilir mi en mantıklısı nedir? Hızlı olmam lazım biraz.
İşlemci performansi sizin için çok önemli değilse konudaki Nitro 16'ya bakabilirsiniz.
Rehber: 20.000 - 120.000 TL laptop tercihleri
Selam, bunun güncelinin gelmesi için biri istekte bulundu ve bende yapayım dedim. Gaming modeller üzerine modellerin eksileri ve artılarını belirterek liste yapacağım, başlayabiliriz sanırım. 21.883 TL Acer Nitro 3050 6600H: Artılar: 95W 3050, çift NVMe SSD slotu + 2.5" disk slotu sunması...www.technopat.net
Önemliyse attığınız model de alınabilir.
acer yetkili servisi ile birton sorun yaşayan insan olduğu için acere pek sıcak bakmıyorum açıkcasıİşlemci performansi sizin için çok önemli değilse konudaki Nitro 16'ya bakabilirsiniz.
Rehber: 20.000 - 120.000 TL laptop tercihleri
Selam, bunun güncelinin gelmesi için biri istekte bulundu ve bende yapayım dedim. Gaming modeller üzerine modellerin eksileri ve artılarını belirterek liste yapacağım, başlayabiliriz sanırım. 21.883 TL Acer Nitro 3050 6600H: Artılar: 95W 3050, çift NVMe SSD slotu + 2.5" disk slotu sunması...www.technopat.net
Önemliyse attığınız model de alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.