30 bin TL laptop önerisi

Fatihshsh

Yoctopat
Daha fazla  
Normalde teknolojiden anlayan biriyim ama laptop markalarının kalite olarak bilmiyorum. Sizden ricam MSI, Asus, HP, Casper vs. bunları kalite sıralamasında sıralar mısınız? Bir de bu fiyat bandında hem oyun hem de günlük işler için kullanacağım bir laptop (en önemlisi birkaç yıl geçince yavaşlama olmaması uygulamaları bir saatte açmaması) önerebilir misiniz?

Bu bütçede özellikle oyun için ikinci ele yönelmeniz daha uygun olacaktır.

Normalde teknolojiden anlayan biriyim ama laptop markalarının kalite olarak bilmiyorum. Sizden ricam MSI, ASUS, HP, Casper vs. bunları kalite sıralamasında sıralar mısınız? Bir de bu fiyat bandında hem oyun hem de günlük işler için kullanacağım bir laptop (en önemlisi birkaç yıl geçince yavaşlama olmaması uygulamaları bir saatte açmaması) önerebilir misiniz?

Bana kalırsa masaüstü en iyisi. Gelelim senin soruna MSI sektörde en iyilerdendir. Monster excaliubur eskisi gibi iyi değil asla alınmaz.
ASUS'a da bakabilirsin ama MSI işi görür.

Bana kalırsa masaüstü en iyisi. Gelelim senin soruna MSI sektörde en iyilerdendir. Monster excaliubur eskisi gibi iyi değil asla alınmaz.
ASUS'a da bakabilirsin ama MSI işi görür.

Bu bütçedeki hemen hemen bütüm MSI cihazlar 45wat oyun için asla alınmaz.

Bu bütçedeki hemen hemen bütüm MSI cihazlar 45wat oyun için asla alınmaz.

Bunların haricinde ASUS, HP ve Acer iyidir.

Yani çok ciddi oyun performansı beklentim yok ama ortalama valo gibi oyunları sorunsuz oynamak isterim ve ikinci el alırken nelere dikkat etmeliyim tamir görüp görmediğini anlamak zor değil mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı