30 bin TL laptop tavsiyesi

Merhaba hem okul hem de oyun için maksimum 30.000TL bütçede bir laptop arıyorum önerileriniz nelerdir?
Hocam cihazların çoğu çöp çok steroidli fiyatlar aceleniz yoksa kasımı bekleyin

Merhaba hem okul hem de oyun için maksimum 30.000TL bütçede bir laptop arıyorum önerileriniz nelerdir?
Hocam cihazların çoğu çöp çok steroidli fiyatlar aceleniz yoksa kasımı bekleyin

RTX 4060 34.999 TL

RTX 4060 31.000TL tuhaf bir şekilde ucuz, ekran kartı 75 watt ile sınırlandırılmış ama yetecektir diye düşünüyorum.

RTX 3050 4gb 26.000TL bütçeni geçmesin diyorsan ama 4 GB ekran kartı yetersiz. Ekran kartı 75 watt.

30.000TL'ye RTX 3050 Ti ve 4050 aradım ama maalesef bulamadım. Biraz bakarsan belki bulabilirsin.

Son düzenleme:
Hocam attığın 3 cihazda sıkıntılı cihazlar.

Fiyat ucuz diye yazdım ama olabilir 30k TL'ye RTX 4060 çok şüpheli duruyor. 86 yorumu görünüyor 4 yıldız. Yorumlarda iyi gözüküyordu.

31.000TL olan Gigabyte.

Acelem cok yok yani araliga kadar alsam iyi olue ama şu anki bilgisayarim gitmeye basladi artik 1-2 ay omru kaldi maksimum.

Yorumlarını biraz okudum fan sesi fazla diyorlar bir yorumda da ısının 90 dereceye kadar çıktığı yazıyor onun dışında hepsi beğenmiş ve soğutucu alın diyorlar. Klavyesi İngilizce. Yorumlarda kötüleyen görmedim, yorumlarını okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
RTX 4060 34.999 TL

RTX 4060 31.000TL tuhaf bir şekilde ucuz, ekran kartı 75 watt ile sınırlandırılmış ama yetecektir diye düşünüyorum.

RTX 3050 4gb 26.000TL bütçeni geçmesin diyorsan ama 4 GB ekran kartı yetersiz. Ekran kartı 75 watt.

30.000TL'ye RTX 3050 Ti ve 4050 aradım ama maalesef bulamadım. Biraz bakarsan belki bulabilirsin.
@aykansavage hocam arkadaşın önerdiği hp victus 15 leri almayın 15 kasaları genel anlamda sıkıntılı kasalar. Ekran kart watt ı düşük oluyor kalitesi menteşesi kalitesiz oluyor soğutma performansı kötü oluyor. Victus alacaksanız 16 dışında almayın. Arkadaşın bir diğer önerdiği cihaz sıkıntılı gigabyte kasalarından. Kışın soba niyetine kullanırsınız cihazı. Doğalgaz yakmak istemiyorsanız alınabilir ki zaten pahalı olanı atmış 29.5 kya aynı cihaz mevcut. Şuan fiyatlar çok steroidli satıcılar kasımı bekliyor fiyat düşürmek için o yüzden bu bütçelerde pek alınabilecek bir ürün kalmadı. Tek önerebileceğim cihaz bu aradıra webe özel 30k ya düşüyor alınabilir modellerden Acer Nitro 5 5.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Acer Nitro 5 notebook modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da yarın gaming gecesine de bakabilirsiniz geçen hafta laptoplarda güzel indirimler olmuştu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı