30 bin TL monitör dahil sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
30000

Xyx

Femtopat
Merhaba, Steam PUBG, CS2 gibi oyunları oynamak için sistem araştırıyorum. Belki arada yayında yaparım. Bütçe 30 bin TL, monitörde bu bütçeye dahil, zaten kulaklık vs var. Amacım çok yüksek FPS'ler değil, bu bütçeye alınabilecek en iyi sistemi toplamak istiyorum.

Son düzenleme:
BLADE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar bütçeyi aşıyor ama yapılabilecek en iyi sistem bu muhtemelen.

BLADE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar bütçeyi aşıyor ama yapılabilecek en iyi sistem bu muhtemelen
olmaz bütçeyi aşıyor, maalesef en fazla 30 bin verebilirim

SSD olarak Adata 850 1TB olanı bütçe el verirse öneririm.

1TB takmazsam sorun olur mu hocam? Çünkü bütçeyi zorlamak istemiyorum. Bu arada önerin için teşekkür ederim düşüneceğim bu sistemi.

Merhaba, Steam PUBG, CS2 gibi oyunları oynamak için sistem araştırıyorum. Belki arada yayında yaparım. Bütçe 30 bin TL, monitörde bu bütçeye dahil, zaten kulaklık vs var. Amacım çok yüksek FPS'ler değil, bu bütçeye alınabilecek en iyi sistemi toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak NVIDIA olursa daha iyi olur.

Hocam, daha uygun bir sistem önerebilir misin?

Hocam bir şey sorabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı