30 bin TL monitör dahil sistem önerisi

RaWi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 30 bin TL'ye monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Galiba bu fiyat aralığında genel olarak RX7600 ile RTX 4060'lı sistemler var. İkisi de birbirine yakın kartlar ama hem DLSS teknolojisi sayesinde RTX 4060 önde olduğunu düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? Ayrıyeten monitör de içinde olacak. Eğer mümkün olursa DDR5 sistem olursa çok daha iyi olur hem de geleceğe yönelik olduğu için ama bu fiyat bandında özellikle RTX 4060'lı sistemlerde DDR5 biraz zor gibi. Önerilerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.
Monitör olarak ise MSI MAG 256F düşünüyordum bu fiyat bandında en iyi model olduğu söyleniliyordu ama İtopya'da karne indirimleri tam 4200 TL bandına düşmüşken stok bitmiş gözüküyor, stok yenilenir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI MAG 256F'nin stokları ne zaman yenilenir bilemeyiz. Beklerim derseniz sıklıkla Amazon ve İtopya'da 5K'nın altına düşüyor. Bu bütçede kaliteli DDR5 sistem bulmak biraz zor. Ekran kartı olarak Intel Arc B580 Titan daha iyi olur.

MSI MAG 255F renk gamutu, parlaklık ve kontrast açısından kötü bir monitör. @Shinsoo

Son düzenleme:
Ana monitörüm 256F, ikinci monitörüm 255F kullandığım için attım. Şahsen memnunum belki 2. monitör olarak kullandığım için memnunumdur.

Hocam Intel'in yazılım konusunda sıkıntıları olduğunu söylüyordu çoğu kişi sıkıntı yaratır mı daha sonrasında falan NVIDIA tarafında DLSS ve Frame Generation gibi teknolojiler olmasına rağmen Intel daha mı önde Intel hakkında çok fazla bilgim yok da yardım olursanız sevinirim. Bir de sistemi tek tek toplayınca daha pahalı oluyor diye hazır sistem almayı düşünüyordum da daha hiç Intel Arc B580 Titan kullanan hazır sisteme denk gelmedim eğer varsa link falan gönderebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…